Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elvesztette a munkáját és már nem fog semmilyen juttatást kapni akkor a gyt-t mi alapján kell fizetnie vagy ez hogy működik?
Egy nagyon jó ismerősről van szó, ügyvédre sem telik, hogy mik ilyenkor a lehetőségei hivatalosan.
December hónapban már egy Ft juttatásra sem jogosult.
Munkanélküliből is fizethet.
Illetve az anya igényelhet állami gyerektartást.
Nekem is kellett, mert exem feketézett másfél évig, utána meg vett egy autót.
Az átírás után le is foglalták nem sokkal.
Nem kap munkanélkülit, mert már volt 3 éven belül munkanélküli és nincs annyi napja bedolgozva.
Az állami igénylés az hogy működik?
Az állam nem fogja a szülő helyett fizetni, csak megelőlegezi, aztán kamatostul fizetheti vissza.
Meg kell beszèlni a másik szülővel, hogy ideiglenesen nem tud fizetni a nehèz helyzete miatt, de pótolja ahogy teheti. Normális viszony esetèn ez tud működni.
Aztán keressen munkát, akármit. Ha ő nevelnè a gyereket, nem tehetnè meg, hogy munkanèlkülikènt üljön a babèrjain.
Ez nem megtehetem nem tehetem kérdése, sajnos ilyen a helyzet.
Neki sem poén,hogy szivesegbol lakik valahol és akkor eszik ha épp megkínálják ha meg nem kínálják így járt.
Az állami megelőlegezès legalább 6 hónapos elmaradás után igènyelhető.
Úgyhogy nem marad más egyenlőre, csak a türelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!