Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az édesapa 300 nettójából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az édesapa 300 nettójából normális kérés az 50e ft gyerektartás? 14 éves lánygyerek.

Figyelt kérdés

Maradt mindkét félnek egy-egy lakás, egy-egy autó. A gyerekfelügyelet jogilag közös lenne, de a gyerek anyukával él.

Apának marad megtakarítása, de azt a lakást adta a feleségnek, ami közös befektetés lett volna a nyugdíjas évekre.

2020. dec. 11. 10:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem támadta senki a férfiakat te fogyatékos. Abban meg igazuk van a valaszoloknak hogy 300bol az 50 elfogadható. Ellenben te tamadtad a nőket. Lehet hogy én azért nem lettem úgy lepontozva mint te mert nem vagyok zsigerből rosszindulatú. Most ennyi erővel mondhattuk volna azt is hogy "biztos a nő vette az első házat, a másikat meg közösen, de anyuka neki adta apukanak az elsőt mert az nagyobb, hát igen ezek a rohadt férfiak marcsak ilyenek". De senkinek eszébe se jutott. Te viszont már egyből azt hoztad ki az egészből hogy a nő biztos lehuzta, kisemmizte a pasit. Mert hát minden nő aki válik az ezt csinálja. Hát persze. Itt szexista egyedül te vagy aki szerint a nők valaskor mindig kisemmizik a pasikat.
2020. dec. 11. 14:03
 22/48 anonim ***** válasza:
20%

#22: Az a durva, hogy igazából már azt sem tudod, hogy miről beszélsz...

1, Nem támadta senki a férfiakat? Hááát, csak férfiba álltál bele. Nőtől ugyanazt a szintet leokéztad.

2, Én is azt írtam ám, hogy jogilag jogos a 300-ból az 50.

3, Továbbra sem támadtam sehol minden nőt. Ez továbbra is csak a te hazugságod. Továbbra sem tudtad igazolni, de újra visszaugrottál.

4, TE nem vagy zsigerből rosszindulatú? Ne viccelj már... Hazudsz rólam és fogyatékosnak nevezel. Semmivel sem vagy jobb, mint én, szimplán az itteni átlag igényeket szolgálod ki.

5, Azért lettél felpontozva, mert ez a kategória már évek óta átment frusztrált nők gyűjtőhelyévé. Ez abból is látszik, hogy téged fél perc alatt felpontoznak akkor is, amikor hazudsz. Fordított esetben férfiként még pár nőről való negatív hozzászólásért is jár a minusz.

6, Mondhattunk volna bármit, mégsem azt mondtuk. Ez most komoly, hogy így próbálsz érvelni? Mondhattuk volna... Jézusom. Bármit mondhattunk volna. Egyáltalán most a konkrét helyzetről beszélsz, vagy ami történhetett volna és nem történt? Mintha már magad sem tudnád.

7, Sehol sem írtam, hogy a nők kisemmizik a pasit. Valami egyéb hazugság, amit a "nem vagyok rosszindulatú" éneddel még próbálsz rám húzni?

8, Szexista továbbra is te vagy. A férfiakról sem gondolok jobbat a válásokkal kapcsolatban, de most a kérdésben nőről volt szó. Te viszont, csak férfi válaszba álltál bele, ugyanolyan nőibe nem, pedig az is volt. Elhiszem, hogy a beteg kis lelked csak azt veszi be, ha egy férfi szexista, de pont ugyanúgy nő is lehet. Tökéletes példa vagy rá.

Részemről amúgy off, mert láthatóan már tényleg csak a saját frusztráltságot kivetítéséről szól az egész, hiszen azt sem tudod, hogy miről beszélsz, helyette olyanokkal jössz, hogy mit mondhattunk volna egy alternatív univerzumban.

További jó férfigyűlöletet és jóindulatú hazudozást! Láthatod, hogy erre itt bőven van igény.

2020. dec. 11. 14:23
 23/48 anonim ***** válasza:
91%

Vicces hogy az van megsertodve aki eleve egy gúnyos, flegma beszolassal kezdte hogy az elvalt nők ilyenek meg olyanok.

Én nem tamadtam a férfiakat. És más sem. Téged tamadtunk mert bunkon inditottal és úgy is folytattad. Szerencsére te nem kepviseled az egész férfi nemet.

Nem tamadtal minden nőt? Mert nem fordulhat elő bármelyik nővel az hogy elvalik a férjétől? Ha az én férjem holnap beadja a valast akkor a te elmeleted szerint mivel nő vagyok ki fogom semmizni. Persze hogy mindenki felhaborodik ha altalanositva írsz.

Férfi gyűlölő az oldal? Nézzél már szét hány nőgyűlölő komment és kérdés születik nap mint nap. Sokkal több. Csak ezt nem látod mert nem akarod.

Nem írtad hogy a nők kisemmizik a pasikat? Forgathatjuk a szavakat de attól még ez volt a mondandod lényege. Az elvalt nőkre tett celzasod és hogy azon vitaztal valakivel hogy közösen hozták e össze vagy sem. Meg úgy egyáltalán fel sem merült benned hogy az első házat is közösen szerezték amúgy.

Nem a nőről volt szó a kérdésben hanem a gyerektartasrol. Vagy maximum a nőről és a férfiról. Honnan hoztad azt ki hogy a nőről volt szó a kérdésben?

2020. dec. 11. 14:40
 24/48 anonim ***** válasza:
3%

Továbbra is teljesen másról beszélsz, mint amiket írtam és ami a valóság. Kb. mindegyikre írtam már valamit és újra elölről kezdted. Van úgy értelme bármit is írni, ha fel sem fogod? Ha erre nem vagy hajlandó, akkor miért kérdezel egyáltalán?

További szép napot. Nyomd még kicsit a frusztrációd és hazudj még pár olyat, amit sehol sem írtam.

2020. dec. 11. 14:50
 25/48 anonim ***** válasza:
Hát persze. Mindenki hazudik, mindenki gonosz, csak te vagy itt az igaz. Mert szerinted rohadtul semmi sértő, altalanosito, rosszindulatú feltételezések nem voltak abban amiket írtál, mi?!
2020. dec. 11. 16:53
 26/48 A kérdező kommentje:

Jajj. Jól összehúztatok.

Az első ház,amiben éltünk fity-fifty-ben járultunk hozzá, de mivel az ismerkedésünk előtt kevéssel vásárolta csak az ő nevén van. A másodikat a kapcsolatunk 14. évében.

Mindig ő keresett többet, kb 60-40%-ban.

Ellenben a teljes háztartást én vezettem, a házimunkát kizárólagosan én végeztem,a gyerekünket én rendeztem.ez annyi időmet emésztett fel, hogy emiatt nem tudtam többet dolgozni, keresni, a szolgáltató szférában dolgozom.

A lakás kérdésben viszonylag könnyen megegyeztünk, de ő úgy gondolja, hogy a gyerektartás nem feltétlenül jár egy lakás mellé.

Kisebb vita alakult ki köztünk emiatt, és próbáltam neki elmagyarázni, hogy a lakással engem rendez ki, de a gyerek járandósága a gyerektartás.

Még ezen is felakadt a szeme, nem hogy az összegen,ami szerintem teljesen reális.

2020. dec. 11. 18:38
 27/48 anonim ***** válasza:
Hogy van benne fifty-fifty ha ő vette?
2020. dec. 11. 19:14
 28/48 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó! Lehet,hogy nem volt lakható, költöttek rá mégegyszer annyit.

Szerintem amúgy a kérdezőnek teljesen jogosak az elvárásai és egyáltalán nem sok. A férfiról azért sokat elárul, hogy arra nem is gondol, hogy a gyerek mennyi pénzbe, időbe, energiába kerül. Arról nem beszélve hogy kevesen gondolnak bele, hogy amíg 99%-ban az anyuka van otthon a gyerekkel, apa meg " karriert épít" az az anya nyugdíjára is kihatással lesz. Tehát válásnál még ez is számít és ez is lehet egy nagy pofon elváltként. Ez sehol nincs kompenzálva.

2020. dec. 11. 20:59
 29/48 A kérdező kommentje:
Pont igy, kedves utsó!☺
2020. dec. 11. 21:02
 30/48 anonim ***** válasza:
33%
Jééé, kb. az lett a sztori, amiről beszéltem és mégis kikaptam. És jéé, a házasság előtt vett lakás is "fifty-fifty" helyzetnek van beállítva. Micsoda fordulatok, micsoda meglepetések!
2020. dec. 11. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!