Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartassal kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartassal kapcsolatban vkitudna segíteni,nem elfogultan ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 11:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%
Egy ügyvéd. Pl.
2020. okt. 2. 11:51
 2/25 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra gondoltam.Ügyvédet egyenlőre nem vonnék be.
2020. okt. 2. 11:53
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem tudtok megegyezni, akkor eldönti a bíróság. Bér 15-20%-a körül.
2020. okt. 2. 11:58
 4/25 A kérdező kommentje:

2 gyerek van ,egyik tőlem egyik az előző parjatol

Akkor 15-15 vagy 20-20 jár.

De ugyanannyi jár mint neki, az előző gyerekre ? Vagy hogy működik ?

2020. okt. 2. 12:00
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Te csak a saját gyereked után fizetsz 15-20%át a fizudnak, a másik gyerek ebben az ügyben nem érintett (hacsak nincs örökbe fogadva)
2020. okt. 2. 12:20
 6/25 A kérdező kommentje:

Nem nem

En a nő vagyok és amiatt érdekelne hogy mennyi jár majd. Meg akarunk egyezni

Emiatt kerdem hogy ugyan annyi mint az előző gyerekere amt fizet ?

2020. okt. 2. 12:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi ez nem volt világos. Ebben az esetben igen ha oda 15-25%ot fizet. Ha többet, akkor azt újra kellene tárgyalni, mivel minden gyereknek ugyanannyi jár. de ha írsz számokat az sokat segítene.
2020. okt. 2. 12:31
 8/25 A kérdező kommentje:
330 ezer a kézhez kapott bére.
2020. okt. 2. 12:32
 9/25 anonim ***** válasza:
Ès a másik gyerek után mennyit fizet?
2020. okt. 2. 13:15
 10/25 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem mindenkinek jobb a fix összeg. Gyerekenként 50 ezer forint a reális, az ő jövedelméből pláne. Plusz, hogy segítsen ruhát, kütyüt venni, az iskolai táborokban stb. Végül úgyis kb olyan 80 ezernél fog tetőzni, az is reális még az ő jövedelméből. Esetleg csökkentsétek a fix részt, és egyezzetek meg abban, hogy segít mindenféléket megvenni (attól függ, milyen apa).

Saját tapasztalat: 2 gyerekre 100-at fizetek és otthagytam nekik a lakást. Plusz én öltöztetem őket nagyrészt, én vettem nekik telefont, tabletet, én fizetem a telefonszámlájukat.

Ha a két gyerek két apától van, az nehéz helyzet, pláne ha a másik apa nem fizet... ilyet is láttunk már. Ilyenkor érdemes a fix részt csökkenteni (mondjuk 30-ra) és növelni a direktben gyereknek adott pénzt. (Csak akkor meg esetleg az alakul ki, hogy az egyik gyerek iphone-nal és PS5-tel mászkál, a másik gyereknek meg gatyája sincs.)

2020. okt. 2. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!