Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartassal kapcsolatban vkitudna segíteni,nem elfogultan ?
2 gyerek van ,egyik tőlem egyik az előző parjatol
Akkor 15-15 vagy 20-20 jár.
De ugyanannyi jár mint neki, az előző gyerekre ? Vagy hogy működik ?
Nem nem
En a nő vagyok és amiatt érdekelne hogy mennyi jár majd. Meg akarunk egyezni
Emiatt kerdem hogy ugyan annyi mint az előző gyerekere amt fizet ?
Szerintem mindenkinek jobb a fix összeg. Gyerekenként 50 ezer forint a reális, az ő jövedelméből pláne. Plusz, hogy segítsen ruhát, kütyüt venni, az iskolai táborokban stb. Végül úgyis kb olyan 80 ezernél fog tetőzni, az is reális még az ő jövedelméből. Esetleg csökkentsétek a fix részt, és egyezzetek meg abban, hogy segít mindenféléket megvenni (attól függ, milyen apa).
Saját tapasztalat: 2 gyerekre 100-at fizetek és otthagytam nekik a lakást. Plusz én öltöztetem őket nagyrészt, én vettem nekik telefont, tabletet, én fizetem a telefonszámlájukat.
Ha a két gyerek két apától van, az nehéz helyzet, pláne ha a másik apa nem fizet... ilyet is láttunk már. Ilyenkor érdemes a fix részt csökkenteni (mondjuk 30-ra) és növelni a direktben gyereknek adott pénzt. (Csak akkor meg esetleg az alakul ki, hogy az egyik gyerek iphone-nal és PS5-tel mászkál, a másik gyereknek meg gatyája sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!