Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartassal kapcsolatban vkitudna segíteni,nem elfogultan ?
Pasinak van két gyereke két nőtől
Abból én vagyok ah egyik.
Lakás téma nem gond mert az nekem van és örökség volt tehát nem közös.
Hát akkor attől függően, hogy milyen apa, kérj tőle 40-50 ezret havonta szerintem fixen. Talán a 40 ezer barátságosabban hangzik, de csak akkor, ha amúgy szeret vásárolgatni a gyerekeinek.
Nálunk amúgy közös gondozásban vannak a gyerekek, és emiatt azt hiszem hivatalos tartásdíjunk sincs. Informálisan adok az anyjuknak 50-50 ezret, meg elviszem a gyerekeket vásárolgatni sokszor.
Ha 10 gyereked van akkor is a jövedelmed 15-30%-át fogják levonni, nem 10 x 15% mert ugyebár az már 150% lenne...
Az esetedben: azt tételezi fel a jog hogy a jövedelme 15-30%-át fordítaná a gyerekekre. Ha az egyik gyerekét magához veszi és neveli a közös pedig nálad marad akkor 15-30% / 2 lesz az irányadó szabály. Az hogy 15 vs. 30% az eset többi körülményétől függ. Arany középútnak 20%/2 = 10%-ot lőjj be.
Egyiket gyereket sem veszi/ venne magához mindkettő az anyjával el
Ugye csak két gyerek két anyaval
40et fizet. Tudtommal nincs ilyen.
Csak ugye más a helyzet mikor egy van és a másik vele él
De most ugye már velunk ( azaz a második gyerekével ) sem fog együtt élni így már más a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!