Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az édesapa 300 nettójából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az édesapa 300 nettójából normális kérés az 50e ft gyerektartás? 14 éves lánygyerek.

Figyelt kérdés

Maradt mindkét félnek egy-egy lakás, egy-egy autó. A gyerekfelügyelet jogilag közös lenne, de a gyerek anyukával él.

Apának marad megtakarítása, de azt a lakást adta a feleségnek, ami közös befektetés lett volna a nyugdíjas évekre.

2020. dec. 11. 10:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a gyerektartás a gyerek ellátási költségének a fele kell legyen. Tudom itt most egyáltalán nem ez a helyzet 50 vagy 60 ezer forintból, de a gyerektartás nem az anya életét kell jobbá tegye.
2020. dec. 11. 11:54
 12/48 anonim ***** válasza:
24%

#10: Szóval az egyedülálló gazdagok nem is léteznek, mert mögöttük nincs bla-bal háttér.

Ez pont olyan szintű szöveg, mint amit az incelek szeretnek mondani, csak a másik véglet.

2020. dec. 11. 12:05
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
#12. De, vannak egyedülálló gazdagok, de átlag nem az. Itt egy átlagos helyzetről irtam. Különben meg aki ennyire gazdag, annak általában van esze is. Szal, ha ekkora kereset különbség van, írnak a házasság megkötése előtt házassági szerződést. De ne akarj nekem gazdagnak nevezni egy 300 ezret kereső férfit, mert az nem az.:DD
2020. dec. 11. 12:11
 14/48 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy meg sehol nem írta a kérdező hogy az első lakást apuka vette házasság előtt a másodikat meg közösen házasság után és abból az ő részét atengedte anyukának valaskor. Ezt csak te raktad így össze a fejedben. Mert nőgyűlölő férfi vagy és természetesen így látod. Ha így lenne akkor jogos lenne a vergődésed de mivel hiányos az információ így csak vádaskodsz.
2020. dec. 11. 13:30
 15/48 anonim ***** válasza:
26%

#15: Egyszerűen nevetséges, hogy mennyire ráugrotok az egyik oldal állításaira.

Nem, senki sem lesz attól nőgyűlölő, hogy ti nyomjátok ide a férfigyűlöletetek.

Amíg nem tudjuk a képlet végét, addig vádaskodás az is, amit te írsz rólam. Úgy külön nevetséges, hogy nálam vádaskodásnak írod, de a másik embernél ugyanazt nem.

2020. dec. 11. 13:34
 16/48 anonim ***** válasza:
74%
A nők nem szidtak itt a komplett férfi nemet, ellenben te minden nőt szidtal hogy mi már csak ilyen penzehesek vagyunk, holott még nem is tudod a történet háttér sztoriját. Vegyél már vissza az arcodbol.
2020. dec. 11. 13:40
 17/48 anonim ***** válasza:
87%
És hogy egy krva bölcs embert idézzek "Szimplán azt olvasod, amit beleakarsz látni a sztoriba." :D
2020. dec. 11. 13:43
 18/48 anonim ***** válasza:
0%

#17: Sehol sem szidtam kompletten a nőket. Ez egyszerűen hazugság.

Azért sokat elmond az itteni közösségről, hogy ilyen hazugságokat író emberek 90%-ra vannak pontozva.

Szerintem nincs miért visszavennem az arcomból, amikor rólam hazudik valaki és komolyan azt érzi, hogy neki van igaza.

2020. dec. 11. 13:46
 19/48 anonim ***** válasza:
Ja, szóval a "Dehát, az elvált nők nem arról híresek, hogy ilyen érdekli őket." véletlenül se te voltál. Na persze.
2020. dec. 11. 13:50
 20/48 anonim ***** válasza:
0%

#20: Wow, nem is tudtam, hogy minden nő beleesik az elvált nők kategóriájába :O

Amúgy miért, erről híresek? És az, hogy valakik valamiről híresek, azt jelenti, hogy az adott csoportban senki sem olyan? Ha az amcsik nem a lángosról híresek, akkor ott senki sem csinál lángost vagy mi?

Tényleg 90% jár olyan embereknek, akik egyszerű magyar mondatokat sem képesek értelmezni, hazudnak és szexistán csak az egyik oldalt támadják folyamatosan?

Nem csodálom, hogy férfi ÉS nő ismerőseim is hánynak ettől a légkörtől és mind leléptek már.

2020. dec. 11. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!