Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok amiatt ha a feleségetek hasa tele lenne terhességi csíkkal?
Megmondanátok, hogy miért hazudnak itt a férfiak? A nyáron hazalátogattam Magyarországra, tudtam hogy évek óta rosszabbodott ott a helyzet elhízás tekintetében. Nos, amit láttam:
nyár, Velencei-tó, legnagyobb döbbenetemre minden 2. hölgy súlyosan elhízott, nem csak pár kg feleslegről beszélek, többségüket fiatal lánynak saccoltam(kb. 20-22 év stb). Kivétel nélkül mind párjukkal voltak, akik legtöbbször cingár, vékony férfiak voltak..
Ezzel szemben én a 34 évemmel simán vertem a fiatal lányokat..én is lehetnék már elhízott, meg 70-75 kg, striás és narancsbőrös, csak én odafigyelek magamra és nem vagyok lusta edzeni. Nem bántani szeretném a hölgyeket, csak azt mondom, nekem ne írják itt a férfiak, hogy náluk ez kizáró ok és emiatt dobnák a gyerekük anyját miközben egész mást látni az utcán..
33-as, abban igazat adok neked hogy Magyarország nem a bomba nők (és bomba férfiak) országa, a sok fanyalogva méeg csak ott veri a nyálát.
Amiben nem értek egyet veled, azok a terhességi változások, sajnos a striák meg a kötényhas kialakulása genetikai eredetű, azon nem múlik semmi, hogy edzel-e. Attól még lehet durván striás hasad.
#33 "Megmondanátok, hogy miért hazudnak itt a férfiak?"...Miert tennenk ilyent?....Az, hogy tobb fajta ferfi van, mas mas intelligencia szinttel illetve ertekrendel azt nem lehet limitalni egy kerdesre. Van akinek van eleg esze ahoz, hogy elfogadja a valtozast es eljen vele, van aki ezt nem tudja feldolgozni stb stb....nem vagyunk egyformak.
Nyilvan a kerdes nem errol szolt.
Kedves kerdezo, jol latod a dolgot, a pici es a te egesseged a fontos, az alakod formalhatod utana is es a striakkal is raersz foglalkozni...addig is kenegesd kremmel, hogy enyhits a kinezeten es maradjon rugalmas a borod amennyure lehet....a parod meg egy barom ha emiatt hisztizik...nem hinnem, hogy egy Adonisz kinezetu fazon lenne...majdcegyutt jarhattok terembe..🙂
Elég suttyó a férjed!
Mindjárt apa lesz, arra készüljön, ne a hasad csíkjaira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!