Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok amiatt ha a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok amiatt ha a feleségetek hasa tele lenne terhességi csíkkal?

Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 18:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
7%
Ezért sem engedem szülni.
2020. nov. 27. 19:28
 12/39 anonim ***** válasza:
7%
igen
2020. nov. 27. 19:33
 13/39 anonim ***** válasza:
92%

Aki ilyen miatt elválik, hát az nem is érdemel boldogságot.

Egyébként azt mondják hogy javarészt genetika, kinek mennyire lesz Csíkos a hasa, kenhetik sokan bármivel.

Idővel majd kifakul, ne aggódj.

Szedj esetleg kollagént, az is sokat segít a kötőszöveten.

2020. nov. 27. 19:36
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem, hogy tudnak ilyen bunkók lenni férfiak... az enyém meg folyton simogatja a hasam és amikor egyszer azt mondtam, picit kevesebbet eszek, hogy ne hízzak el azért, egyből elcseszett, hogy ne mondják már hülyeségeket, terhes vagyok, egyek nyugodtan...

Nagyok sírtam volna, ha ilyet mond, mint neked :/

2020. nov. 27. 19:36
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

Az a tapasztalatom, hogy aki ilyen kérdést tesz fel, az magából indul ki.

Egy normáis férfi nem akad ilyesmin ki (vagy egy kis naracsbőrön, egyében), viszont az a nő, aki attól fél, hogy egy apró testi hiba, örgedés, bármi miatt elhagyják, az maga is olyan, hogy az első apróságot is kiszúrja, és neki eleve kizáró ok

2020. nov. 27. 19:57
 16/39 anonim ***** válasza:
98%
Az ember nem válik el az élet "velejárói" miatt. Ha mégis, akkor eleve a házasodást siette el.
2020. nov. 27. 19:58
 17/39 anonim ***** válasza:
18%

Kirak itt egy nő ilyen kérdést, a fszfóbiások egyből látatlanul elkezdik szidni a férfiakat. :D

Nagyon vicces.

2020. nov. 27. 20:18
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. nov. 27. 22:33
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

Elég buta egy pali ha azt sem tudja, hogy azok örökre maradnak...

Mit fog szólni ha kötényhasad és 2 félig üres tejeszacskó melled is lesz hozzá?

(én ezeket is megnyertem mellé, a párom tisztában volt vele, hogy ez benne van a pakliban és nem zavarja)

2020. nov. 28. 01:42
 20/39 anonim ***** válasza:
84%
Hát nehéz arra mit mondani aki felnőtt ember lévén nem tudja, hogy a női test változik, miután anyává válik. :D Ott maradnak a csíkok, csak halványabban lesznek. Bio oil-t tudom ajánlani, attól gyorsabb a folyamat. De ott fognak maradni. Ebbe jobb ha a férjed is beletörődik, ahogy te is belefogsz törődni abba, amikor ő elkezd kopaszodni.
2020. nov. 28. 10:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!