Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok amiatt ha a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok amiatt ha a feleségetek hasa tele lenne terhességi csíkkal?

Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 18:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
45%
Csak a lézer és a plasztika segít a striákon és a kötényhason. De leírom az igazságot,pontozzatok le ha akartok. A volt feleségemnek szülés után striás kötényhasa és lógó mellei lettek,neki ilyen a genetikája,van olyan nő akin nem látszik meg a szülés. Amikor meztelenül láttam akkor nem az volt az első gondolatom,hogy mennyire izgató látvány. Ez miatt a szex is ritka volt ami neki probléma volt,csak neki önkritikája nem volt. Az új párjának megfelelt így,nekem nem. Mondjuk Ő akart válni nem pedig én. Amúgy azt meg ne mondja senki,hogy egy lógó mellű, striás kötényhasú nő izgatóbb látvány mint egy feszes jó alakú nő! Válni nem válnék amúgy ez miatt.
2020. nov. 30. 02:07
 22/39 anonim ***** válasza:
11%
Az 1-es azt írta,hogy váljon el,hogy találjon egy normális társat. Inkább én azt írom,hogy találjon egy kisigényű társat. Én egy kötényhasú lógó mellű nővel össze sem jönnék. Nekem ez a dolog nagyon nem vonzó,de inkább taszító. De vannak olyan férfiak akik el fogadnak így egy nőt.
2020. nov. 30. 02:14
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

22-es, mondjuk jelen esetben a feleség gyerek szülés után lesz lógó mellű vahy, a striás vagy kötényhasú.

Addigra talán már van olyan kapcsolata a feleségével, hogy az egymás iránti szerelem/szeretet erősebb legyen, mint az ilyen igények.

2020. nov. 30. 07:14
 24/39 anonim ***** válasza:
22%

23-as.

Igen,ez igy van! A szerelem mondjuk elmulik elobb-utobb mondhat barki barmit es szeretette alakul.

Errol az igenyrol meg annyit,hogy szerintem ez is ember fuggo. En pl. szerettem az ex felesegem,de szexualisan megse vonzodtam hozza.

Egyszeruen nem indultam be a testetol,inkabb taszitott.

Ez miatt irtam, hogy valakinek megfelel ez is,izlesek es pofonok ahogy szokas mondani. De vegulis lett uj parja akinek megfelelt,elfogadta őt így.

2020. nov. 30. 12:21
 25/39 anonim ***** válasza:
81%

23-as, de ha valaki tudja, hogy nem tud vonzódni egy szüléstől megváltozott testű nőhöz, minek vesz feleségül olyan nőt, aki gyereket akar?

Akkor keressen olyat, akinek nem kell gyerek és akinél nem merülhet fel ez a probléma.

2020. nov. 30. 14:15
 26/39 anonim ***** válasza:
28%
A sport sokat segít, feszesíti a bőrt, és akkor ez nem gond. Sportolj+étrendre figyelj.
2020. nov. 30. 14:41
 27/39 anonim ***** válasza:
57%

25-ös.

Nem akarok vitatkozni...

Erre azt tudom írni amit korábban,hogy vannak olyan nők akiken megsem látszik a szülés.

Nincs stria,kötényhas stb. Ismerek ilyet,ő szerencsés mert ilyen a genetikája.

Ilyen nőt kell választani vagy aki foglalkozik a testével,el jár edzeni stb.

2020. nov. 30. 15:15
 28/39 A kérdező kommentje:

Kérlek ne veszekedjetek, csak egy egyszerű kérdést tettem fel.

Jelenleg ilyen a hasam.

[link]

Majd a manó megszületése után hozza a helyzet milyen lesz, az már csak a jövő zenéje. Én is hülyeségnek tartom hogy valaki ilyen miatt képes válni, hiszen ezt a férjnek is tudnia kell hogy bizony ilyenkor változások történnek testen, a bőrön, hajon. Nyilván nem bántom a férjem miatta, szíve joga mihez van gusztusa és mihez nem. Csak érzékeny vagyok az ilyenekre.

2020. nov. 30. 15:22
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sokminden befolyásolja. Vagyok én és van a húgom. Anyukám 24 éves volt, mikor engem szült, húgomnál 31. Utánam simán visszafogyott, semmi nem látszott rajta. Húgom után jött ez a fajta elváltozás+ enyhe cukorbetegség, meg hormon gondok. Életkortól is függ.

Ezért mondják, hogy legjobb 20-25 között szülni, dehát azt manapság elég kevesen tudják bevállalni...30f

2020. nov. 30. 16:46
 30/39 Leveltetu ***** válasza:
100%
Ferj vagyok es ket csodas gyerek apukaja....Imadom a parom es sose volt gond az, hogy szules utan mi lesz....Ugyanaz a no akit megszerettem, nem a testebe lettem szerelmes hanem a teljes lenyebe ugy ahogy volt. Nem bombazo de csinos, elfogadtam a valtozasokkal egyutt, igyekeztem onbizalmat kovacsolni bele amikor el volt keseredve a striak miat, vagy azert mert a mellei, ahogy o fogalmaz "fonnyadt padlizsanok/vinettak". en ugy gondolom, ferj dolga, hogy atsegitse a feleseget/parjat ezen a dilleman es kozosen megtalaljak a megoldast. Parom most majdnem visszafogyott(sajnos) lanykori alakjara, sok mozgastol feszes lett a hasa. Hozzaallas kerdes a ferjtol...
2020. dec. 2. 06:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!