Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem a kolléganőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem a kolléganőjével mert nagyon bejöttek egymásnak és megtörtént ennyit mondott, válni szeretnék de ő nem. Most győzködik és a csillagokat is leigéri. A családom is győzködik hogy bocsájtsak meg neki. Mit tudok tenni? Van 2 gyerekünk

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
21%
én nem válnék el, mert azzal senki de tényleg senki nem járna jól, legfőképpen te nem.Rohadtul nehéz ma egy egyedülálló anyának, főleg így vírus helyzetben. Egyszerűen kell a férjed pénze, gyerekek körüli segítsége. Mit gondolsz egy idegen hapsi majd odateszi magát, nevelgeti a gyereked? legalább 6-10 év mire össze tudsz hozni egy normális kapcsit magad mellé, miután már anyagilag helyrehoztad magad. Már ha nem amortizálod le magad két műszakban. Ha a férjed szabad lesz, előbb utóbb nőre fog vágyni, magához vesz majd vm nőt, felcsinálja, az örökségből kevesebb jut a gyerekeidnek és ráadásul a biztos családi háttért is elvesztik. Ha a férjed teper, akkor én maradnék. Fogd fel munkának és a fizetésed az ő fizetése, a pénzéből meg ne sajnálj magadnak jó kozmetikumokat stb venni. Lehet megcsal három év múlva, de lehet hogy 50 éves korában legnyugszik és megúszod kb 2-3 nővel akivel félrekúrt. Ennyni szerintem belefér, hogy lenyeld, cserébe ugráltathatod, élvezheted a fizetését. Én maradnék, de ezentúl nem lennék az az odaadó gondoskodó feleség, a férjem lenne az utolsó a sorban és ha esetleg utamba kerülne valaha egy jó hapsi, nem is hagynám ki ha tetszene, persze ezt nem kötném az orrára. Gondolj a férjed pénzére, csak az lebegjen a szemed előtt, hogy iylen kevés munkával (néha aláfekszel meg kiraksz neki egy tányér levest) sehol sem kereshetnél többet!
2020. nov. 11. 18:04
 62/71 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó! Hogy te mekkora idióta vagy!
2020. nov. 12. 07:34
 63/71 anonim ***** válasza:
78%
Ez az utolsó mekkora egy hülye te jó ég!
2020. nov. 12. 13:46
 64/71 anonim ***** válasza:
93%
Ez beteg!
2020. nov. 12. 17:34
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
kiraktad?
2020. nov. 12. 17:46
 66/71 anonim ***** válasza:
100%
Azt tedd amit az érzéseid és a józan logikád diktál. Van hogy nem mindig a tanács a jó választás. Hagy időt magadnak átgondolni de ha nincs bizalom a kapcsolat se kapcsolat és így a gyerekeidnek lesz majd nehéz.
2020. nov. 12. 19:08
 67/71 A kérdező kommentje:
Kitettem és egy nagyobb összeget magamra költök ruha táska cipő smink fodrász amit csak szeretnék megveszek magamnak megérdemlem most én jövök. Teper de hiába. Anyukámnál vannak pár napot a gyerekek. Rendbe szeretném hozni magam nem az ágyba sírni arra volt egy hetem. Nem ezt érdemlem.
2020. nov. 12. 19:59
 68/71 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem jol dontottel, kitartas!
2020. nov. 12. 20:06
 69/71 anonim ***** válasza:
93%

Tudod, mit mondok neked? Reagálva arra a baromra, aki szerint nyelned kéne, mert úgysem kellesz majd senkinek.

Fiatalon, kicsi gyerekkel döntöttem úgy, hogy nem alkuszom meg. Igen, sokáig voltam egyedül, jöttek-mentek az idióták, alkalmi kapcsolatok, akiket sosem vittem haza. Anyagilag sem volt egyszerű.

De sosem voltam boldogtalan. Éltem a világom, a gyerekemmel, barátokkal, családdal. Kb 8 év múlva jött egy új kolléganő.

Én ott voltam már 35évesen, egy kiskamasz gyerekkel, csinosan, boldogan, épp ismerkedőben egy csodálatos emberrel, akivel azóta is együtt vagyok.

Az új kolléganő akkor volt 45. Azt mondta nekem pár hét ismeretség után, hogy IRIGYEL a bátorságomért, hogy ki mertem lépni, hogy önálló vagyok, és boldog, hogy nem kell megfelelnem, cselédkednem, megalkudnom. Ő azt választotta, amit előttem itt egy barom tanácsolt. Elnézte a férje alkalmi nőit, közben cselédje volt, és boldogtalanul vergődve már azon agyalt, hogy a negyvenes évei közepén már késő újrakezdeni.

Én azt mondom, sosem késő újrakezdeni! Inkább legyél boldog egyedül, mint boldogtalan egy olyan ember mellett, aki semmibe vesz. A gyerekeknek is a kiegyensúlyozott, boldog anyuka a jobb, nem a foggal-körömmel összetartott boldogtalan család.

HAJRÁ

2020. nov. 13. 11:22
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

Büszke vagyok rád

Remélem a kitartás meglesz

2020. nov. 13. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!