Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem a kolléganőjével mert nagyon bejöttek egymásnak és megtörtént ennyit mondott, válni szeretnék de ő nem. Most győzködik és a csillagokat is leigéri. A családom is győzködik hogy bocsájtsak meg neki. Mit tudok tenni? Van 2 gyerekünk
Tudod, mit mondok neked? Reagálva arra a baromra, aki szerint nyelned kéne, mert úgysem kellesz majd senkinek.
Fiatalon, kicsi gyerekkel döntöttem úgy, hogy nem alkuszom meg. Igen, sokáig voltam egyedül, jöttek-mentek az idióták, alkalmi kapcsolatok, akiket sosem vittem haza. Anyagilag sem volt egyszerű.
De sosem voltam boldogtalan. Éltem a világom, a gyerekemmel, barátokkal, családdal. Kb 8 év múlva jött egy új kolléganő.
Én ott voltam már 35évesen, egy kiskamasz gyerekkel, csinosan, boldogan, épp ismerkedőben egy csodálatos emberrel, akivel azóta is együtt vagyok.
Az új kolléganő akkor volt 45. Azt mondta nekem pár hét ismeretség után, hogy IRIGYEL a bátorságomért, hogy ki mertem lépni, hogy önálló vagyok, és boldog, hogy nem kell megfelelnem, cselédkednem, megalkudnom. Ő azt választotta, amit előttem itt egy barom tanácsolt. Elnézte a férje alkalmi nőit, közben cselédje volt, és boldogtalanul vergődve már azon agyalt, hogy a negyvenes évei közepén már késő újrakezdeni.
Én azt mondom, sosem késő újrakezdeni! Inkább legyél boldog egyedül, mint boldogtalan egy olyan ember mellett, aki semmibe vesz. A gyerekeknek is a kiegyensúlyozott, boldog anyuka a jobb, nem a foggal-körömmel összetartott boldogtalan család.
HAJRÁ
Büszke vagyok rád
Remélem a kitartás meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!