Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellebbezhetek ez ügyben? Vagyonmegosztás megtörtént, lakás és ingó vagyonok fele fele.
Hülye voltam és nem cseréltem zárat. Amig dolgoztam a volt férjem bement és elvitte a gyerekszobából a bútorokat,szinte mindent kipakolt,csak egy álló lámpát hagyott. Üzent,hogy elviszi a neki járó ingóságokat. Irtam neki hogy várjon meg,munka után megbeszéljük kié mi lesz.
Mire haza mentem egy cetli fogadott hogy amit elvitt az kb a fele értékben annak ami nálam maradt.
Kisfiam sír hogy nincs ágya,szekrénye,semmije.
Hiába vigasztalom hogy kap másikat,neki az kell.
Volt férjem nem hajlandó visszahozni,mondtam vigyen mást helyette(hűtő,tv,mosogép,szgép bármi),mondta neki és a barátnőjének ezek kellenek. A nőnek van egy ugyanolyan korú gyereke,gondolom neki.
A bíró nem kért tételes listát az ingoságokról. Érdemes próbálkozni,ugye van remény?
Annyit írj neki: nézz a fiad szemébe és mondd el neki, hogy te loptad el a dolgait.
A bíróság ezt értékelni fogja.
Nevezz cinikusnak, de az életet nem érdekli a fiad sírása neked kell megértetned vele, hogy sajnos van mikor nem tud mit tenni az ember vagy nem azonnal van eredmény.
Az eredetileg megállapított vagyonfelosztás ellen ebben az esetben nem lehet fellebbezni, mert nem a határozattal van baj, hanem apuka viselkedésével. Ez ellen tudnál talán lépni, de idő és pénzigényes lehet és nem garantált az eredmény. Ügyvédtől kérj véleményt.
Apuka viselkedését nem értem, a ruhákat kipakolta a szekrényt meg elvitte, az asztalból kipakolt mielőtt elvitte, az ágyat matracostul, ágynemühuzatostul vagy hogy csinálta? Amúgy gondolom tudta mi lesz ha elviszi a gyerekétől a cuccokat, úgyhogy az ő belátására nem építenék. Gondolom az új családjánál is balhé lenne ha az odaadott bútorok visszaadása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!