Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem a kolléganőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem a kolléganőjével mert nagyon bejöttek egymásnak és megtörtént ennyit mondott, válni szeretnék de ő nem. Most győzködik és a csillagokat is leigéri. A családom is győzködik hogy bocsájtsak meg neki. Mit tudok tenni? Van 2 gyerekünk

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
26%

"Köszönöm a segítséget. Mire hazajön kiteszem a cuccait és közlöm vele hogy elválok, igazatok van, költözhet a kolléganőjéhez."

Örülünk, hogy segíthettünk!

Ne aggódj, majd lesz egy csomó jó tanácsunk a "hogyan neveljem a gyerekeim egyedül", a "miért nem kellek senkinek gyerekekkel" és hasonló témakörökben is!

2020. nov. 11. 12:39
 52/71 anonim ***** válasza:
91%
#50 Én azért bízom benne, hogy van néhány jól működő párkapcsolat is, nem csak rosszak.
2020. nov. 11. 12:43
 53/71 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk nagyon szépen lett, két napig sírtam, aztán mondtam, hogy természetesen keressen másik helyet lakni, addig aludhat a nappaliban. Nem voltam szemét, arra kértem, hogy vagy a gyerekekkel legyen itthon és én elmegyek addig vagy vigye őket ha akarja látni de ezt a terhet így nem teheti rám. Kivett egy lakást, aztán 4 hónap múlva visszakéredzkedett.

3 év múlva megint megcsinálta, akkor viszont elmentem és nagyon ügyes ügyvédekkel visszaszereztem a befektetett pénzemet is.

3 értékes év az életemből...

2020. nov. 11. 12:45
 54/71 anonim ***** válasza:
100%
az hogy külön lesztek akárcsak egy ideig is, mindenképp hasznos, hogy ő merre lép (nő felé, más féle, vagy tesz értetek valamit), meg te is tisztábban látod a dolgot
2020. nov. 11. 12:46
 55/71 anonim ***** válasza:
100%
Az vagyok, aki a méltóságteljes válást javasolta. Nálunk is ez volt, azzal a különbséggel, hogy nem megcsalás történt. Miután megszülettek a gyerekek, akik tervezettek voltak, és ő jobban szerette volna őket, mint én, megkaptam, hogy szabad akar lenni, és más nőket is szeretne még az életébe. Én is nagyon bizonytalan voltam. Több, mint egy évig ment a csiki-csuki, többször el meg visszaköltözött. Most válunk. Én bánom, hogy nem tudtam mindjárt az elején határozott lenni. Akkor már rég túl lennék rajta. De így egy év után még mindig egy helyben toporgok érzelmileg. És az elmúlt egy év hihetetlenül intenzív és felkavaró volt. Többet ért volna a nyugi.
2020. nov. 11. 12:50
 56/71 anonim ***** válasza:
87%
Neked kell tudnod. De én biztosan válnék. Aki egyszer csalt, csalni is fog. Sok mindent el tudok nézni egy házasságban, de a megcsalást pont nem.
2020. nov. 11. 13:03
 57/71 anonim ***** válasza:
83%

Meg johet szamtalan kollegano akivel "matchelhetnek" es aztan megint megtortenik a dolog. Ha ezzel a tudattal egyutt tudsz elni, akkor maradj vele, ha nem akkor valj el.

En szemely szerint valnek. Hogy miert? Mert megudnorodnek tole es nem engednem, hogy tobbet azt a mocskos ****** belem rakja! Ez az egyik...

Masik: van annyi tartasom, hogy nem alazom magam tovabb.

Harom: aki egyszer megteszi, nagy valoszinuseggel ujra felrelep.

Negy: persze, hogy teper, hiszen most veszni lat mindent..csak a sajat boret akarja menteni.

Ot: nem tudnek szineszkedni es felvenni a "csinaljunk ugy, mintha mi sem tortent volna" szerepet. Tehat a feszultseg erzekelheto lenne es annak pedig nem tennem ki a gyerekeimet.

En ezek miatt nem maradnek vele, de te tudod.

2020. nov. 11. 13:04
 58/71 anonim ***** válasza:
84%
Nem a megcsalas a fo gond, az csak dontes kerdese. A fo gond az az ertekrendszer. Aki megcsalja a masikat abban egyszeruen nincs eleg gatlas, hogy ezt megtegye a masikkal. Maskor sem lesz. Az se jobb valasz, hogy most mar megvaltozik. Nyilvan nem fog 40+-os eletkorban gyokeresen mgvaltozni a szemelyisege. 1000-bol talan 1-nek sikerul, de ahhoz inkabb halalkozeli elmeny kell, mert az ertekrendszer az viszonylag stabil, a prioritasok szoktak csak valtozni a korral. Ez az ember nemcsak megcsalt, hanem hazudott neked, elarult teged es a kapcsolatot is, szerintem meg a gyurut is ledobta valahova a sarokba, ha hordta egyaltalan. Nem keves energiat fektetett a masik nobe, meg kellett szervezni az egyuttletet, mert gondolom nem az iroda kozepen csinaltak, amikor ment a meeting, hanem megdumaltak, hogy vagy a raktarban talalkozunk 20 perc mulva, vagy ha mindenki hazament, akkor irany a fonok irodaja. Es remegve varta, hogy leteljen addig az ido. A megcsalas sosem egy botlas, vagy jellemhiba, hanem tobb rossz tulajdosag osszegzodese. Ha csak egyszer is elgondolokodott volna, hogy mit jelentesz neki, akkor nem tortent volna meg. Nem percek, orak es napok, hanem hosszu hetek es honapok alatt jutottak ide. Egyszer sem jutott eszebe, hogy mit jelentesz neki. En azt se hinnem el, amit kerdez.
2020. nov. 11. 13:59
 59/71 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, hiába bocsájtok meg hiába kapadozok ő így döntött, hogy egyszerűbb ha elengedem, mire ma hazajön kikészítem a cuccait és intézem a válást.nincs mire várnom, nincs mit megbeszélni ezen
2020. nov. 11. 15:37
 60/71 anonim ***** válasza:
90%

58-as vagyok.

Sajnalom nem nagyon hagyott mas opciot. A visszacsalassal semmit nem ersz el, bar elsore jonak tunne onigazolas szempontjabol, de ha jobban belegondolsz azzal csak lealacsonyitod magadat az o szintjere, nem leszel kulonb. Raadasul ha ilyen jellemmel rendelkezik, akkor utana azzal fogja masok elott is haritani a felelosseget, hogy te is megcsaltad. Nem akarsz ilyen utcaba bemenni. Dobd ki, add be a papirokat, foglalkozz a gyerekekkel, lesz eleg gondod veluk egyedul, aztan ha egyenesbe kerultel, akkor keress magadnak valakit. En nem feltelek, szerintem ahhoz kepest milyen csapast kaptal, jol kezeled, eleg stabil vagy mentalisan, hogy massal tudd folytatni az eleted.

2020. nov. 11. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!