Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem a kolléganőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem a kolléganőjével mert nagyon bejöttek egymásnak és megtörtént ennyit mondott, válni szeretnék de ő nem. Most győzködik és a csillagokat is leigéri. A családom is győzködik hogy bocsájtsak meg neki. Mit tudok tenni? Van 2 gyerekünk

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
74%

Ja és akkor most,hogy megkapta az izgalmas szexet, most majd ugye leáll vele? Ha ezt benyalod az fix, hogy újra megteszi, mivel te is úgyis vele maradsz.

Van hogy az ember házasságban él, de vonzódni kezd valakihez, és akkor itt látszik van e gerinc vagy nincs, megfejtés: neki nincs.

Ha visszacsalod azzal mire mész? Akkor majd 1-1, aztán félrekúr 2-1, te 2-2. Ez gyerekes.

2020. nov. 11. 10:10
 32/71 A kérdező kommentje:

Próbálkozik, hozott reggelit,ma reggel ő foglalkozott a gyerekekkel, kérdezte hogy randizzunk e este, de nekem csak az jár a fejembe hogy a másik nővel mit csinált. Ideges vagyok hogy ma is találkoznak. Egy hétig csak a bocsánatkérés ment. Mondta hogy békén hagy hogy lenyugodjak. Ma volt köztünk ennyi beszélgetés.

Próbálok ezen túl lépni de nem megy.Egyik felem akarja, másik meg azt érzi menjek pasizzak vagy váljak el tünjön el az életemből,vagy vágjak vissza egy megcsalással mit reagál.Nem tudom nekem mi lenne a jobb.Őrlődök.Azt mondta nem volt semmi baj a szexel vagy a kapcsolatunkal,néha flörtöltek, lefeküdtek nem bírták tovább és mondta hogy nem érte meg neki.

2020. nov. 11. 10:10
 33/71 anonim ***** válasza:
100%

Halló mi az,hogy nem tervezték,nem most találkoztak aztán hip-hop megtörtént.

Itt voltak flörtölések meg előzmények,vagy részegen mentek a munkába?Ja nem tervezték persze.

2020. nov. 11. 10:11
 34/71 anonim ***** válasza:
85%

Persze, nem érte meg neki?

Ez annyit jelent, hogy nem volt neki jó, ezért maradna melletted.

Gondolhatod, ha bejött volna neki, mennyire akarna veled lenni...

2020. nov. 11. 10:13
 35/71 anonim ***** válasza:
94%

Nagy dolog, nekem férjem amúgy is hoz reggelit/vacsorát/kv-t, és nem egy félrekúrást akar ezzel "jóvá tenni".

A flörtél kellett volna neki visszavonulni, eléd állni, elmondani, hogy bejön neki a nő, de NEM AKAR semmit tenni, mit tegyetek? Egy flörttöl a kúrásig sok idő eljutni. Valszeg mikor téged reszelt, rá gondolt, és azért volt otthon jó a szex.

2020. nov. 11. 10:13
 36/71 anonim ***** válasza:
94%
Gondolod majd amikor a kolléganő egy kivillanó melltartóban, feszülős szoknyában rákacsint, nem arra gondol, hogy huh basszus milyen izgalmas volt a tiltott szex és kéne újra?
2020. nov. 11. 10:16
 37/71 anonim ***** válasza:
34%

"Én azonnal kapnék az alkalmon, felmennék a tinderre és lefeküdnék onnan pár pasival aki tetszik"

Ha neked a megcsalás csak azt jelenti, hogy kaphatsz az alkalmon, és végre te is félredughatsz, akkor azt javaslom, már most szakíts, és csináld, mert ennek a kapcsolatnak már annyi.

2020. nov. 11. 10:17
 38/71 anonim ***** válasza:
93%

Ez veszett fejsze nyele,minden apró vitánál eszedbe fog jutni,mit csinált.

Persze most randizna veled,mert ő úgy gondolja így elfelejted.

Neki nem számított semmit mégis belement,szerinted akit ilyen hamar elcsábítanak az megváltozik.

Téged elvisz pár randira aztán el van felejtve az egész,kiengesztelt úgy gondolja kvitek vagytok.

2020. nov. 11. 10:23
 39/71 anonim ***** válasza:
94%
Ja randizni, mikor mától kb sehova nem lehet menni, lassan utcára se. Eddig kellett volna randizni, nem mást dugni
2020. nov. 11. 10:26
 40/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Mire hazajön kiteszem a cuccait és közlöm vele hogy elválok, igazatok van, költözhet a kolléganőjéhez.
2020. nov. 11. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!