Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar nekem pedig végem?
Szia! Magad írtad, túl domináns vagy, gyakorlatilag férfiként viselkedsz,
semmiben nem hagytad érvényesülni.
Mennyire fájhat valakinek, ha az édesanyja kórházban van, Te meg magasról
teszel rá.. lelkileg nagyon megviselhette ez is..
arról nem írtál, miért nem voltál jóban a családjával?
viszont írtad, mennyire jó volt minden, amikor nálatok voltak a nyaralótokban..
Próbálj kicsit magadon változtatni, kedvesen megkérni bármire, meg is dicsérni dolgokért, meglátod mennyire megváltozik majd a helyzet.
Engedd, hogy Ő legyen a férfi, próbálj lágyan gondoskodó lenni, nem számonkérő.
Remélem sikerül javítani a kapcsolaton, nőként szorítok nektek :)
Köszönet a szorításért.Megpróbálok változtatni mindenen.Ő ilyen kis döntésképtelen ,valakinek meg döntenie kell helyzetekben.A család gyakran megbántott ártatlanul.A férjem pedig támogatott,mert tudta h vétlen vagyok.Addig ment ez a dolog h végül teljessen eltávolodtam a szüleitől.A mütét elött is volt egy vitánk ezért nem mentem be a kórházba.A lánytestvére még verést is igért.A kórházban pedig balhét sehogy se akartam.Plus a műtét napjan volt a lányom fellépése.
A férjem próbálkozik engem újra megszeretni.Én probálkozok azzal h alázatosabb legyek.Egyenlőre a férjemnél ez az érzés még nem jött el.Az is igaz h csak 1 napja beszéltük ezt meg.Megkért h ne másszam meg,ne folytsam meg mert neki kis tér kell most.Külön alszik.Mivel próbálkozunk és ő is akarja,ezért nem mondok nemet a szexre hisz ez is a része az "új"életünknek.
Nálunk a helyet most stagnál.Tegnap láttam ,amugy anyjánál lakik.Szóval egy boldogtalan megtört ember.
Mindennapra okoz nekem valamit amin mérgelődnöm kell.Most utoljára jelszót váltott a google play fiókban,ezért a lányom telefonja használhatatlan lett ,iskolai appok is eltüntek.Szerinte ezen keresztül szemmel tartom.Illetve a gyerekeit se keresi.Ha a lányom.ir neki azt hiszi én vagyok az,ha hivja azt hiszi én diktálok neki.Nem szeret az már biztos,Válni se akar.Csak úgy van.Én hétfőn megyek ügyvédhez.Gondolom beadjuk a válást utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!