Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem válni akar nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem válni akar nekem pedig végem?

Figyelt kérdés
39 éves 16 éve vagyunk házasok.2 gyerekünk van akik éppen serdülőkorba léptek.Összevesztünk pár hete és ő azóta válni akar.Próbálom visszatartani de már nem érzek magamban erőt hozzá.Nem csalt meg.Válóok h én felé kerekedek és irányítom.Megoldást nem találom úgy veszem észre nincsenek felém érzései.Mit tegyek?
2020. szept. 5. 18:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon éretlenül viselkedik a férjed.

Azért rágott be, mert beégett a haverja előtt, hogy valami hülye személyiségtesztben nem ő lett az istencsászár macsó, és ezt nem bírja feldolgozni.

"ha elválunk, akkor is marad" persze, ő most erődemonstrációt folytat. Neki ez nagyon megfelel, hogy pengeélen tart, válással fenyeget, így fenntartja a feszkót, így éri el, hogy vele foglalkozz reggeltől estig. Gyerekesen manipulatív, te meg elég buta vagy, ha bedőlsz neki.

2020. szept. 5. 21:53
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
11: Igen, de ha ez a motivációja, akkor hogy úsztak meg 16 évet hasonló dráma nélkül?....
2020. szept. 5. 22:17
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi értelme a folytatásra nézve. Totál érződik, hogy a kérdező domináns, a hapsi meg csak van. Csoda, hogy eddig kitartott ez az egész, de szerintem itt nincs tovább. Nem voltak a felek eddig sem egymásnak valók.
2020. szept. 5. 22:30
 14/37 A kérdező kommentje:
Elég meredek ez az ügy.Mivel idáig nem volt hasonló a kapcsolatunkban ezért nem akarok rögtön válni.Ma voltam az anyósomnál aki az apósommal együtt szépen elmagyarázták neki,hogy hozzájuk nem költözhet.A válás után marad a fele fizuja.Ők nem engednek be alakásukba más idegen nőt,mert a gyerekeket nézik.És megkérték h próbáljon meg változtatni ezen a dolgon.Nem tudom hogy áljak hozzá.Nem tudom hogy viselkedjek vele.Megkért h ne menjek vele az anyjához.De utána 1 órájára 3x hivott h menjek.Mivel féltékenykedtem ezért letörölte a messengerét.És én kértem anyosomat h had maradjon velük pár napig.De nem engedték.Nem tudom h most inkább a haragost jatszam v a békülöst?Nem tudom h gondoskodjak e róla úgy mint régen vagy hagyjam had csináljon mindent egyedül?
2020. szept. 5. 23:15
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképp sem gondoskodnék.

Nincsen nyaralótok, vagy egy sufni valahol egy kertben, ahova elvonulhat?

Airbnb, hotel?

2020. szept. 5. 23:40
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se haragost, se békülőst ne játszál. Lelki mélyponton van és egy gyerek szintjén dolgozza fel a problémát. Viselkedj ùgy, mintha a gyereked hisztizne és ne foglalkozz vele, adj neki teret, hogy magában lerendezze a helyzetet és kitalàlja, hogy mit akar. Aztán, néhány nap múlva, hallgasd meg, hogy mi a problémája és beszéljétek meg. Leírás alapján ez még bőven nem válás gyanús, meg lehet beszélni, még mindkettőtöknek vannak pozitív érzései egymás iránt, és nem a rózsaszín köd miatt, ráadásul külön se tudtok költözni, ha elváltok, utána is csak bántani fogjátok egymást. Érdemes megpróbálni még egyszer, a pszichológust akkor is ajánlom, ha a férjed nem megy, neked sem árt valaki, akivel át tudod beszélni a helyzetet.
2020. szept. 6. 00:24
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Valami van itt még a háttérben szerintem.

Ha előtte minden rendben volt látszólag, és eddig is te voltál a domináns, akkor mi ez a hirtelen kiakadás?

Valami történhetett még vele. Nem tudtok szépen leülni és beszélni róla?

Amúgy írtad, hogy féltékeny voltál, ennek volt oka?

Nem szoktam amúgy farkast kiáltani, de nem lehet, hogy szeretője van és vele vannak gondjai amit most hazavitt hozzád? Bár írtad, hogy nem csalt meg, de ez akkor is nagyon irracionláis viselkedés :/

2020. szept. 7. 11:08
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Min vesztetek össze pár hete?
2020. szept. 8. 02:36
 19/37 A kérdező kommentje:

Most már beszéltünk.Nő nincs az ügyben.Sérelmezi h én 15 éven keresztül nem voltam jóba az ő családjával.És neki ez nagyon hiányzott.Nyaralás alatt a nyaralónkba lejött az anyja meg a tesója.És neki ez nagyon jól esett.Akar több időt a csaladjával lenni.Közben egy nagy düh alakult kibenne irántam mert én nem engedtem ez idő alatt.

persze engedtem mondtam h menj az anyádhoz.De ő nem ment.Valahogy ezért én vagyok a hibás.

mai napon a kislányom éjjel zokogott.Felhivtam az apját h jöjjön haza.A válasz nem volt.A család kidobta őt és így se.Majd most irt rám messengeren h holnap jön.De csak gondolom látogatóba.

2020. szept. 8. 03:10
 20/37 anonim ***** válasza:
40%

Kerdezo! Szerintem , ahogy mar tobben is irtak, itt egy masik no lesz a dologban.

Egyebkent , en nem ertelek, mi az uristenert fekszel le ,egyszer is ,egy ilyen kisgyerekkel. Amikor ezt a hisztit elkezdte, akkor kellett volna segiteni neki osszepakolni . Semmi tartasod nincs? O most ezt rohadtul elvezi ,szerintem.

2020. szept. 8. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!