Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem válni akar nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem válni akar nekem pedig végem?

Figyelt kérdés
39 éves 16 éve vagyunk házasok.2 gyerekünk van akik éppen serdülőkorba léptek.Összevesztünk pár hete és ő azóta válni akar.Próbálom visszatartani de már nem érzek magamban erőt hozzá.Nem csalt meg.Válóok h én felé kerekedek és irányítom.Megoldást nem találom úgy veszem észre nincsenek felém érzései.Mit tegyek?
2020. szept. 5. 18:22
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20/20.Nincs másik nő a dologba.A Sex az elején volt még a veszekedéseinknek.Hülye módon azt hittem ha beadom a derekamat megenyhül.Már akceptálom a válást.De most meg úgy néz ki h ő vár vele.Teljessen kikészit.Valami az agyában van.A szüleinél is düh rohamokat kap ha haza akarják küldeni.
2020. szept. 8. 08:39
 22/37 anonim ***** válasza:
Engem nem erdekelne , hogy o var !! Mennek es beadnam a papirokat.
2020. szept. 8. 09:39
 23/37 A kérdező kommentje:
A helyzet az h külföldön élünk.A válás itt vagyonnegosztással gyerekelhelyezéssel egy vagyon.Erre most nekem nincs pénzem.Plus kötelező gyerekpsihológust bevonni azt is kell fizetni.A határok zárva jelenleg,haza nem tudok menni karantén nélkül.én tegnap felajánlottam a válást.Beleegyezek..Mire vár jóég tudja
2020. szept. 8. 09:51
 24/37 anonim ***** válasza:
53%
Kerdezo! Nem lehet, hogy ha nem is fekudt le valakivel , de megismerkedett? Csak mert olyan fura! Nem ertem.
2020. szept. 8. 10:00
 25/37 A kérdező kommentje:
nem hiszem h nő van a dologba.Ez valami pszihes anya buxis fázis.De ha jön többet tudok mondani
2020. szept. 8. 10:32
 26/37 anonim ***** válasza:
53%

A sérelme miatt csinált valamit, ami balul sült el.

És most összeomlott.

Pl. gyereke lesz mástól... lehet tök más, csak ilyen jellegű dologra gondolok, hogy a butasága miatt nem várt szerencsétlenség érte.

2020. szept. 8. 22:57
 27/37 A kérdező kommentje:

áh nem semmi ilyesmi nincs a dologba.Viszont nekem segítség kéne.

A férjem felvett pár éve egy hitelt.Plus van egy ház hitelünk is.

50-50%ban kell majd tovább fizessük?

Mert sajnos ha azokat is kell fizetnem nem marad egy vasam se.

Fent kell tartanom egy lakást bérletidijjal rezsivel.Internet telefon.tv egyébb 100 kiadás.

2020. szept. 9. 02:35
 28/37 A kérdező kommentje:
plus ugye nem hagyjak a lakásunkban.Ez egy közös önkormányzati lakás.
2020. szept. 9. 02:36
 29/37 anonim ***** válasza:

Férfiként azt mondom, hogy ez egy gáz viselkedés, 15 éves dolgokat felhozni, meg csak úgy kijelenteni, hogy váljunk el.

Ebben semmi felelősség, semmi tudatosság, kommunikáció, másik iránti tisztelet nincsen.

Alap dolog, ha egy kapcsolatban valami bajom van, akkor azt közlöm, és nem 15 év után. Hanem az első másodpercben. Mert akkor ott még lehet változtatni, nincs mögötte sok elnyomott harag, indulat.

Párterápia lenne valóban a megoldás, vagy tudna az lenni, de ahhoz két fél kell, aki megszeretné javítani a kapcsolatot.

2020. szept. 9. 14:25
 30/37 anonim ***** válasza:

Ez egy magyar weboldal, magyar szabályokat tudjuk, más országét nem.

Hívd fel a magyar bíróságot, ha van itthon lakcímed, hogy hogyan kell intézni. A házasságot amelyik országban kötöttétek, szerintem ott kell majd intézni, de ha magyar állampolgár vagy magyar lakcímmel, akkor biztos az itteni bíróság is segít infóval.

2020. szept. 9. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!