Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar nekem pedig végem?
A sérelme miatt csinált valamit, ami balul sült el.
És most összeomlott.
Pl. gyereke lesz mástól... lehet tök más, csak ilyen jellegű dologra gondolok, hogy a butasága miatt nem várt szerencsétlenség érte.
áh nem semmi ilyesmi nincs a dologba.Viszont nekem segítség kéne.
A férjem felvett pár éve egy hitelt.Plus van egy ház hitelünk is.
50-50%ban kell majd tovább fizessük?
Mert sajnos ha azokat is kell fizetnem nem marad egy vasam se.
Fent kell tartanom egy lakást bérletidijjal rezsivel.Internet telefon.tv egyébb 100 kiadás.
Férfiként azt mondom, hogy ez egy gáz viselkedés, 15 éves dolgokat felhozni, meg csak úgy kijelenteni, hogy váljunk el.
Ebben semmi felelősség, semmi tudatosság, kommunikáció, másik iránti tisztelet nincsen.
Alap dolog, ha egy kapcsolatban valami bajom van, akkor azt közlöm, és nem 15 év után. Hanem az első másodpercben. Mert akkor ott még lehet változtatni, nincs mögötte sok elnyomott harag, indulat.
Párterápia lenne valóban a megoldás, vagy tudna az lenni, de ahhoz két fél kell, aki megszeretné javítani a kapcsolatot.
Ez egy magyar weboldal, magyar szabályokat tudjuk, más országét nem.
Hívd fel a magyar bíróságot, ha van itthon lakcímed, hogy hogyan kell intézni. A házasságot amelyik országban kötöttétek, szerintem ott kell majd intézni, de ha magyar állampolgár vagy magyar lakcímmel, akkor biztos az itteni bíróság is segít infóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!