Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél, ha rájönnél, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha rájönnél, hogy a volt feleséged nárcisztikus és antiszociális személyiségzavarral küzd?

Figyelt kérdés

Úgy beszél mint ha ő lenen az atyaúristen, másban a szálkát magában a gerendát sem és már a hangját is gyűlölöd hallgatni. Olyanokat tesz és mond, amitől minden jóérzésű embernek kinyílik a bicska a zsebében. Magyarul pszichopata.

2 közös iskolás gyerek van és miattuk kénytelen vagyok tartani vele a kapcsolatot.

2020. aug. 8. 11:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%
#10-es 🤣🤣 Irkálsz hülyeségeket! A pszichopata nem ez!
2020. aug. 8. 13:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeidet eldobni ezért hülyeség. A gyerekeidnek a legszarabb ebben a helyzetben! Szóval amit tehetsz hogy ignorálod mikor kénytelen vagy találkozni a gyerekek miatt vele. A beszélgetést is zárd rövidre egy gyors sziával vagy udvarias tőmondatokkal!

Ha ténylegesen szociopata, akkor előbb utóbb úgyis fog valamit csinálni ami miatt előbb utóbb a bíróság neked fogja ítélni a gyerekeket.

2020. aug. 8. 13:39
 13/29 anonim ***** válasza:
52%
Rájöttem hogy vannak ilyen vonásai igen. De mivel nem vagyok szakember nem fogok diagnózist felállítani. Meg nem is érdekel. Semmi közöm már hozzá, örülök hogy megszabadultam tőle. Gyerekek dolgain kívül nem kívánok vele kommunikálni.
2020. aug. 8. 13:41
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Èrdekes, hogy az a rinya tárgya, hogy most válás után tudatosult, hogy milyen ember, ès jaj kènytelen vagy tartani a kapcsolatot. Az nem zavar, hogy a gyerekeidet egy ilyen anya neveli fel? Mert szerintem ez egy sokkal nagyobb problèma.

Sőt annyira nem èrdekel, hogy a szavazásnak ilyet is betettèl egy lehetsèges opciónak, hogy lemondani a gyerekekről, csak hogy ne talalkozz vele többet. Már ott kezdődik, hogy gyerekről nem lehet lemondani.

Bármilyen is az anya, te sem vagy egy jellemhős, az biztos.

2020. aug. 8. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

11-es nem? Akkor szerinted mi a pszihopata? Fejtsd ki!

Én úgy tudom, hogy a pszihopata aki érzelmi, testi, lelki fájdalmat okoz, és nem érdekli, magyarán hidegen hagyja hogy az a másik mit érez. A szociopatát sem érdekli, csak a szociopata szervezettebben okoz lelki ismétlem lelki károkat, úgy hogy az embereket használja a céljainak elérésében.

A pszihopata nem riad vissza a manipulációtól, a hazugságtól, a szociopata sem, a két különbség, de ebben különböznek: a pszihopata attól sem riad vissza, hogy bántalmazza a párját vagy más embereket.

Jó oké abban tévedtem, hogy nem kedves, magyarán elrejti az igazi személyiségét, amíg meg nem mutatja egy idő után.

2020. aug. 8. 13:47
 16/29 anonim ***** válasza:
21%
* a kettő között a különbség
2020. aug. 8. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:
21%
De én sem vagyok szakember! Szóval ha te szakember lennél, akkor nem fikáznád a válaszolókat, hanem tanácsot adnál a kérdezőnek. Ennyi!
2020. aug. 8. 13:49
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
De amúgy tényleg hülyeség kiírni szavazást ilyen súlyos dolgoknál. Ez a te életed, ha tanácstalan vagy ne a gyk emberekre bízd a gyermekeid sorsát, hanem kérdezz meg egy szakembert mit csinálj!
2020. aug. 8. 13:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok én sem szakember, már bocsánat, hol írtam én ilyet?

De pontosan tudom mi a pszichopata, és persze a szociopata, és a különbséget pedig annyiban vázoltad fel rosszul, hogy pont fordítva van. A pszichopaták (ha párkapcsolati pszichopatáról van szó, mint jelen esetben) sokkal megfontoltabbak mint a szociopaták, a szociopaták azok akik bántalmazzák testileg is a partnerüket, mert annyi eszük nincsen, hogy csak lelkileg megtörjék és magukhoz láncolják még így is amit ugye a pszichopaták tesznek.

De a kérdésre válaszolva akkor sem szocio/pszichopata a nő, csak szimplán egy hiszit k*rva. Ennyi.

2020. aug. 8. 13:56
 20/29 anonim ***** válasza:
11%

Ne veszekedjetek már!

Kérdező, elvileg minden okkal történik...

Lehet karmád van az asszonnyal.

2020. aug. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!