Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltak a szüleid?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltak a szüleid?

Figyelt kérdés

2020. júl. 18. 08:39
1 2
 11/14 MolotovPunk ***** válasza:
Szerencsére nem váltak el,de én attól még nem leszek házasságpárti.
2020. júl. 19. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem, idén 38 éves házasok, de bár megtették volna.

Gyerekként volt, hogy könyörögtem anyámnak, hogy váljanak el, szabadítson meg minket apánktól (van egy nővérem), de mindig az volt a válasz, hogy majd ha kirepültünk, mert apánk tart el minket, miatta tanulhatunk egyetemen, stb.

10 éve magamat tartom el és a nővérem is elmenekült messzire. Nem váltak el azóta se. Én meg gyerekként hatalmas bűntudatot éreztem, hogy Anyunak miattam kell szenvednie. Ez az egyik legnagyobb hazugság, amit benyeltem.

2020. júl. 30. 17:37
 13/14 anonim válasza:

Nálam jelen pillanatban vannak válófélben, de még az első tárgyalás se volt meg, mert bár anyum még tavaly ősszel elindította a folyamatot, de a bíróságok szerencsétlenkedése miatt eredetileg májusban lett volna kitűzve az időpont, csak ugye a jelenlegi járványhelyzet miatt az is el lett halasztva, és a mai napig sem tudjuk még hogy mikor lesz megtartva, az is lehet hogy már az idei évben nem fog erre sor kerülni, hanem csak jövő januártól. Viszont a mi esetünk nem újkeletű, sokkal mélyebb gyökerei vannak, csak korábban különböző okok miatt nem valósult meg, ám az elmúlt pár évben annyira megromlott a szülők között a viszony, hogy anya nem hezitált tovább és lassan egy éve hogy elindította a folyamatot. Ám az egész helyzet egyszerűen maga a pokol, az állandó veszekedés és keresztbetevés megy egymás között mindenki mindenkivel haragban van stb.

Ha rajtam múlva legszívesebben már rég itt hagytam volna magam után ezt a sz@rt és csináljanak egymással azt amit akarnak nem érdekel. De sajnos még diák vagyok, és mivel nekem egyedül annyi pénzem, vagy olyan ismerősöm/szponzorom, aki jó szívvel, önzetlenül támogatna anyagilag, ezért még egy darabig sajnos még nem tudok új életet kezdeni. Esküszöm sokkal szívesebben élnék akár egy barlangban is, de ott legalább egyedül vagyok meg békesség is van...

2020. aug. 8. 23:40
 14/14 anonim válasza:

Előző vagyok, javított változat:

Nálam jelen pillanatban vannak válófélben, de még az első tárgyalás se volt meg, mert bár anyum még tavaly ősszel elindította a folyamatot, viszont a bíróságok balfaszkodása miatt eredetileg májusban lett volna kitűzve az időpont, csak ugye a jelenlegi járványhelyzet miatt az is el lett halasztva, és a mai napig sem tudjuk még hogy mikor lesz megtartva, az is lehet hogy már az idei évben nem fog erre sor kerülni, hanem csak jövő januártól. Viszont a mi esetünk nem újkeletű, sokkal mélyebb gyökerei vannak, csak korábban különböző okok miatt nem valósult meg, ám az elmúlt pár évben annyira megromlott a szülők között a viszony, hogy anya nem hezitált tovább és lassan egy éve hogy elindította a folyamatot. Ám az egész helyzet egyszerűen maga a pokol, az állandó veszekedés és keresztbetevés megy egymás között, mindenki mindenkivel haragban van stb.

Ha rajtam múlva legszívesebben már rég itt hagytam volna magam után ezt a sz@rt és csináljanak egymással azt amit akarnak nem érdekel. De sajnos még diák vagyok, és mivel nekem egyedül annyi pénzem nincsen, vagy olyan ismerősöm/szponzorom, aki jó szívvel, önzetlenül támogatna anyagilag, ezért még egy darabig sajnos még nem tudok új életet kezdeni. Esküszöm sokkal szívesebben élnék akár egy barlangban is, de ott legalább egyedül vagyok meg békesség is van...

2020. aug. 8. 23:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!