Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen, de még két és féléves koromban történt. Mostanra meg már csak egyik szülőm él.
27F
A kapcsolat 33 éves, nem ők.
Édesanyám 21, édesapám 23 volt, amikor összejöttek, így most 54 és 56 évesek. Édesanyám 33 évesen szült engem, édesapám ekkor 35 volt.
21/L
Nem váltak el. Az egész fiatalságukat végigháborúskodták, anyám tört-zúzott, apám egy tutyimutyi alak...
Tinédzser korunkban el akart anyám válni, de végül nem tette meg, főként szerintem miattunk, a gyerekek miatt. Egyszer megkérdezte, kivel maradnék, ha elválnának. Nagyon megijedtem és azt mondtam, mindkettőjükkel. Akkor megsértődött, hogy biztos apámat választanám.
Szerintem nem jártam volna jól egyikükkel se. Nem voltak alkalmasak a gyereknevelésre. Ez csak akkor tudatosult bennem, amikor gyerekem lett. Addig nem tudtam, hogy az állandó szomorúságomnak, gyerekkori depressziómnak erősen oka volt ez a fajta szülői háttér. Nekünk a nagyszüleimnél lett volna igazán jó helyünk.
Ettől függetlenül jobb, hogy nem váltak el. Egyrészt ellensúlyozták egymás hülyeségét, másrészt anyám éhen is halt volna egyedül a rokkant nyugdíjából. Apám talán jobban járt volna, de szerintem ő soha nem akart elválni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!