Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi állhat a hátterében, hogy a férjem hirtelen válni akar?
Figyelt kérdés
6,5 éve vagyunk együtt, 2 éve nyáron házasodtunk össze, viszonylag fiatalon,most 26 és 28 évesek vagyunk. Semmi komolyabb probléma nem volt a kapcsolatunkban apróbb nézetelteréseket leszámítva. Soha nem voltunk az ordibálós, csapkodva veszekedős pár. Az utóbbi hónapokban a koronavírus óta kicsit eltávolodtunk egymástól, nekem sokkal többet kellett dolgoznom, de én nem éreztem ezt megoldhatatlan problémának. Egyik nap váratlanul úgy jött haza, hogy közölte el akar válni tőlem. Semmilyen konkrét előjele nem volt és magyarázatot sem adott. Pedig kérdeztem, hogy van-e valakije, megcsalt-e, rájött hogy a férfiakat szereti, tettem-e valami olyat, ami számára jóvátehetetlen, de mindenre az volt a válasza, hogy nem. Bővebb magyarázatot egyszerűen nem hajlandó adni, annak ellenére sem, hogy mondtam, hogy bármi is az oka nyugodtan mondja. Tegnap este érdekes módon az ágyban kezdeményezett (az eset óta nem voltunk együtt szexuálisan), de csontszáraz maradtam, egyszerűen képtelen voltam vele így szexelni. Ilyen korábban nem fordult elő soha. Félek, hogy ezzel is még távolabb taszítom magamtól. Én mindenképp szeretném megmenteni a házassagunkat, mondtam neki, hogy menjünk el pár napot kikapcsolódni és beszéljük át a dolgokat, amire az volt a válasza, hogy nem áll készen még rá. Akár párkapcsolati terapeutához, bárhova hajlandó lennék elmenni, csak minden legyen a régi. U.i.nincs gyerekünk.2020. júl. 16. 10:51
41/46 anonim válasza:
Ha jól látom mindkettőtöknek fontos a karrier, a házasság meg csak egy papír.
Költözzön ki, aztán jövő nyáron, ha még mindig ő ott, te meg itt akarsz élni akkor lepapírozzátok, most legfeljebb pénzügyileg váljatok külön, bár ez a két háztartással nem lesz nehéz, de lehet kell valami nyilatkozat is.
Neki fel kell építeni egy új életet, az kb elviszi minden idejét és energiáját, te meg valószínűleg jövő ilyenkorra bőven új pasival leszel, akkor is, ha ez ma még neked elképzelhetetlen.
42/46 anonim válasza:
Három házasságom volt, de egy állásért egyiket sem adtam volna fel! Eszembe sem jutott volna. Képzett, két nyelvet beszélő fiatal fickó... Mit akar, laposabb tévét, villanyosabb kocsit vagy mi? Őrület, ami manapság folyik a fiatalok között!
43/46 anonim válasza:
Ez nagyon ijesztő kérdező. Ha én kapnék egy szuper állásajánlatot külföldön, akkor nem úgy jönnék haza, hogy hello válok, hanem úgy, hogy édesem, kaptam egy ilyen lehetőséget, de ehhez nekem ki kellene költöznöm... stb. Beszéljük meg, próbáljuk megoldani együtt. Az esküvőn is azt fogadtuk meg, hogy jóban-rosszban, betegségben-egészségben, nem azt, hogy az első akadálynál, amit elénk hárít az élet, én szépen kilépek. Érdekes felfogás... Nagyon erősen elgondolkoznék a jövőnkön...
44/46 anonim válasza:
Szimplán csak nagyon fiatalon jöttetek össze.Rájött mást akar az élettől.Mai világban ilyen fiatalon komoly kapcsolat....hát nem sokszor van jó vége, ha együtt maradnak valami kényszer miatt.Nem is normális, hogy szinte az első komoly kapcsolat már házasság is. El kell engedni, ebben ennyi volt a részéről.
45/46 anonim válasza:
Mivel gyerek nincs, ezért ez egy kapcsolat. Mindegy, hogy miért akar válni. Aki menni akar, engedni kell. Add rá a kabátot, adj neki búcsúpuszit és viszlát. Ugye nem akarsz még 60 évet egy ilyen emberrel eltölteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!