Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vajon mi állhat a hátterében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi állhat a hátterében, hogy a férjem hirtelen válni akar?

Figyelt kérdés
6,5 éve vagyunk együtt, 2 éve nyáron házasodtunk össze, viszonylag fiatalon,most 26 és 28 évesek vagyunk. Semmi komolyabb probléma nem volt a kapcsolatunkban apróbb nézetelteréseket leszámítva. Soha nem voltunk az ordibálós, csapkodva veszekedős pár. Az utóbbi hónapokban a koronavírus óta kicsit eltávolodtunk egymástól, nekem sokkal többet kellett dolgoznom, de én nem éreztem ezt megoldhatatlan problémának. Egyik nap váratlanul úgy jött haza, hogy közölte el akar válni tőlem. Semmilyen konkrét előjele nem volt és magyarázatot sem adott. Pedig kérdeztem, hogy van-e valakije, megcsalt-e, rájött hogy a férfiakat szereti, tettem-e valami olyat, ami számára jóvátehetetlen, de mindenre az volt a válasza, hogy nem. Bővebb magyarázatot egyszerűen nem hajlandó adni, annak ellenére sem, hogy mondtam, hogy bármi is az oka nyugodtan mondja. Tegnap este érdekes módon az ágyban kezdeményezett (az eset óta nem voltunk együtt szexuálisan), de csontszáraz maradtam, egyszerűen képtelen voltam vele így szexelni. Ilyen korábban nem fordult elő soha. Félek, hogy ezzel is még távolabb taszítom magamtól. Én mindenképp szeretném megmenteni a házassagunkat, mondtam neki, hogy menjünk el pár napot kikapcsolódni és beszéljük át a dolgokat, amire az volt a válasza, hogy nem áll készen még rá. Akár párkapcsolati terapeutához, bárhova hajlandó lennék elmenni, csak minden legyen a régi. U.i.nincs gyerekünk.
2020. júl. 16. 10:51
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
58%
Biztos hogy 3. fél van a dologban.
2020. júl. 16. 12:27
 12/46 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem még nem a szeretője, de valaki rámozdult: kedvesebb hozzá, mint te, és mindig dicséri és érdeklődik, hogy van, mi van vele, mitől oly kedvetlen, mert neki panaszkodhat nyugodtan... és néha elhint egy "ha az én párom lennél"-t... Ezért amije van, most sokkal rosszabb színben tűnik fel neki, mint neked, bezzeg a szomszéd fűje. Ha meg hiába kezdeményezett, tuti meg van most győződve róla, hogy tessék, igaza volt a másiknak, te már nem is szereted. Az a baj, hogy a férfiak többségének teher érzelmekről beszélgetni, így nekik terapeutához (pláne ha az egy női) menni irdatlan nagy próbatétel, amitől csak jobban megjön a kedvük, hogy a simábbnak látszó utat válasszák, ahol csak sütkérezni kell a dicsfényben, nem azt, ahol a kudarcukat kell meggyónni egy idegen előtt. Hosszú távon meg egyszerűen nem gondolkodnak, hogy az az út hova vezet, csak kis lépésekkel mennek a kisebb ellenállás és több vidámság felé.
2020. júl. 16. 12:52
 13/46 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem biztos, hogy 3. fél van a dologban. Lehet, hogy úgy érzi a langyos fosban dagonyázik, és nem boldog melletted, nem kell ennek különösebb okának lenni, elég az, hogy nem szeret.
2020. júl. 16. 13:07
 14/46 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem szeretője van, egyszerűen rájott, hogy 28 évesen úgy él, mint a nyugdíjasok. Unalmas szürke mindennapok, munka aztán otthon vár az asszony és ennyi. Azért nem mondja, hogy mi a baja, mert semmi baja nincs, egyszerűen megunt.
2020. júl. 16. 13:26
 15/46 A kérdező kommentje:
Nem várom otthon, én is dolgozom, közel azonos időben szoktunk hazaérni, most hogy többett kellett dolgozzak sokszor volt, hogy később értem haza nála. Egyáltalán nem élünk nyugdíjaséletet, hétköznap munka után hetente többször együtt megyünk edzeni, barátainkkal találkozunk. Szoktunk bulizni járni is, de barátaival, haverjaival is bárhova elmehet, amikor csak szeretne, eszembe sem jutna korlátozni ilyesmiben.
2020. júl. 16. 13:33
 16/46 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nem a haverokhoz megy. Ugyan már... mindig lepontoztok,de tuti mást dug.
2020. júl. 16. 13:41
 17/46 anonim ***** válasza:
84%
Igazából majdnem mindegy mi van a háttérben... Egy jól működő kapcsolatban, ezt veled kéne megbeszélni... Nem neked kell tippelgetni. Tiszteljen meg annyira, hogy felvállalja magát, bármit is érez
2020. júl. 16. 14:00
 18/46 A kérdező kommentje:
Barátait is kérdeztem, hogy nekik említett-e ilyesmit, de ők is hüledezve néztek rám, nem tudnak semmiről.
2020. júl. 16. 14:03
 19/46 anonim ***** válasza:
53%
De ilyen nincs, hogy egyszer csak azzal jön haza, hogy el akar válni, és semmivel nem magyarázza meg, aztán meg dugni akar. Nem lehet, hogy valami fura módon fel akarja dobni a házasságotokat? Teljesen érthetetlen szerintem is. Mondd meg neki, hogy ha nem hajlandó veled erről beszélgetni vagy megmagyarázni, akkor nem tudod komolyan venni és úgy veszed, hogy nem mondott semmit.
2020. júl. 16. 14:05
 20/46 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon furcsa mindez, egyáltalán nem tudom mire vélni az egészet. Mindenképp szeretném vele megbeszélni, remélem csak kicsit leülepedik benne a dolog, bármi is legyen az és hajlik arra, hogy megossza velem is.
2020. júl. 16. 14:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!