Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hárít mindent rám a volt férjem?
A történetem dettó, mint a tiéd. Hozzátéve azt, hogy a Gyes miatt otthon voltam 8 évet, azóta is azt kapom, (kaptam): hogy egész életemben nem csinálok semmit. Otthon meresztem a p...mat. Semmire nem vagyok jó, se jó anya, se jó feleség, semmi. Mert estére hulla fáradtan nem voltam hajlandó neki mindennap a kedvére tenni. Ebből ő csak annyit szűrt le, hogy én mindig kibúvókat keresek, azt nem látta, hogy nekem sosem telik le a munkaidőm! "Bezzeg ő mennyit dolgozott rám" (péntek délutántól-hétfő reggelig ki sem szállt az ágyból, csak enni.) Egy villanykörte cseréért is napokat kellett neki könyörögni.
Sajnos kezdek rájönni, hogy minden férfi egyforma ezekben a tulajdonságokban: önző, egoista, lusta, makacs, sértődős, hazug, sorolhatnám. Mi meg csak tűrjünk, és mindig rajtunk csattan az ostor mert ők tökéletesnek érzik magukat, csak mert ledolgozzák a 8 órájukat.
Ma, 9-10 órát dolgozok, egyedül élek a gyerekekkel és 100x jobban érzem így magam, és jobban élek, hogy nincs a nyomomban egy zsarnok, semmire kellő ember.
14:25, kérlek, ne legyél ennyire végzetes, biztos jön majd érted is egy férfi és hidd el h majd csak azt fogja mondogatni, h csodálatos vagy.....én hiszek benne, h vannak normálisok is!!!
egyébként ettől a díszpéldánytól örömmel szabadulok és egy átsírt éjszakám nem lesz miatta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!