Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két és féléve mindent én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két és féléve mindent én fízetek, a volt férjem nem fízet csak élősködik rajtam és a gyereken, közben fogyassza az áramot, amit szintén nem fízet. Hogyan lehetne megszüntetni a közös áram használatot?

Figyelt kérdés
2007-től váltunk és most választott el a bíróság a volt férjemtől 2009-ben.A bíróság úgy határozott hogy a közös lakást el kell hagyna 15 napon belül és nekem ki kell fízetnem őt.Van egy kiskorú gyermekünk akit a bíróság hozzám helyezett.De mivel fellebbezett másadfokra vitte és nem költözött ki a lakásból és így én sem fizettem ki őt,pedig a ki tudom fízetni mert nem magas az összeg mivel sok hátraléka volt velem szemben mert nem fízete a lakáshítel ráeseő részét és gyerektartást sem fízette.Egy udvarban lakunk de külön épületben,én a főépületben ő pedig a nyárikonyhában.A villanyóra az én nevemen van és ő is fogyassza az áramot és nem is keveset fogyaszt hogy ezzel is még nehezebb helyzetbe hozzon.Semmit nem fízet csak itt él és állandóan terorizál engem és a gyermeket,de senki nem tesz ellene semmit,sem a rendőrség sem a családsegítő de még a bíróság is elhuzza az ügyet.Most leköttettem az ő lakrészéről az áramot erre a rendőrséget küldte rám és nem hagy nyugalmat nekünk most attól tartok hogy az óráról lefogja vágni a blombákat és mivel az óra a nevemen van persze engem fognak megbüntetni.Folyton fenyeget hogy fogok még többet is fízetni.Most legutóljára 100 eft villanyszámlát csinált nekem.Segítséget kérnék hogy mi tévő legyek mert utánna jártam hogy vissza köttetheti magának hiába az én nevemen van az óra mert az óránál nem azt nézik hogy kinek a nevén van hanem telekszerint nézik és bizony még a lakás féltulajdoni résszel ő rendelkezik.Mit lehet tenni hogy ne tudja vissza köttetni?Mit tegyek,minden féle megoldás érdekel.Az ügyvédem hiába nagyon jó ügyvéd de sajnos ezzel ő sem és a bíróság sem foglalkozik.Azt monta az ügyvédem a megoldás az ha véglegesen a másadfokú bíróság is ki teszi,de a következő tárgyalás csak oktoberben lesz addig meg szépen tönkremegyek.Az áramra meg szükségem van a gyermek számára is.Gondolkodtam azon hogy teljesen ki kapcsoltatnám de az is nagy kiadással járna sőt még a vissza köttetés is.Köszönöm minden válaszokat.
2009. jún. 11. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az EDASZ-nak nincs valami otlete? Egy jo villanyszerelot kerdezzel meg aki tudna segiteni meg.

100ezer villanyszamlat hogyan csinal neked? Szornyu egy szemet alak lehet, kepes kihivni a rendoroket!

Beszelj egy jo villanyszerelovel hogy valahogy a ti reszeteket kosse le az o reszerol.

2009. jún. 11. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:

kérj a nyárikonyhára külön villanyórát. Hogy mennyibe kerül, nem tudom, de sokkal kevesebb, mint még ki tudja meddig fizetni a számláját.

Apám is most kért , innen tudom, hogy meg lehet csinálni. Ha jön hozzám, megkérdezem az árat, és megírom neked.

Ha nem fizeti, akkor pedig kikapcsolják, de csak nála.

2009. jún. 11. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
30 A-ig ingyen köt a szolgáltató, azonban csak szabvány szekrényben, az kb. 20-70e Ft (órától függően).
2009. jún. 12. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés eddig hol járt?

Kíváncsi lennék, megoldódott e a kérdező ügye a férjével?

2012. dec. 15. 23:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen megoldódott nagy nehezen.A bíróság kirakta a lakásból és a tulajdoni része rám került.Hát nem volt könnyű.
2013. jan. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!