Beszélek álmomba! A férjem felkelt erre hajnalba is. Kihasználta az alkalmat és kérdezett mindent. én meg válaszoltam rá. Azt mondta hogy jó pár dolgot elmondtam neki. Azóta nem szól hozzám. Mit tegyek?
Ne haragudj meg, de ez azért elég vicces:) Ilyesmiről még nem hallottam.
De amúgy ha nem csaltad meg vagy nincs olyan dolog amiről neki mindenképpen tudnia kéne mégsem tud, akkor olyan nagyon durva dolgokat nem mondhattál neki...
Miért?Van olyan titkod előtte, amit nem mondtál el neki?
Nálunk is volt ilyen "állítólag", de én a titkos szexuális vágyaimat mondtam el neki.Muszáj voltam elhinni, mert tényleg mindent úgy csinált utána...
Én is beszélek álmomban,és a párom is poénból mert úgy hallotta hogy ilyenkor ki lehet faggatni az alvó ember kipróbálta.De semmi..Nem igaz,hogy ha kérdeznek válaszolunk rá.ugyanis mélyen alszunk,és nem hipnózisban vagyunk..Sőt inkább felébredek a hangjától,de nem fecsegek.
A párom inkább azt mondja,hogy sokszor teljesen érthetetlen az amit beszélek..Szóval a férjed kamuzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!