Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen a gyerekem apja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a gyerekem apja velem, ha nem akarja újrakezdeni?

Figyelt kérdés
A kislányom apjával február óta külön vagyunk. Én költöztem el tőle. Ő mondta ki, hogy legyen vége. Van új párom , de mindig kérdezi, hogy jól bánik-e velem? Még nem költöztem össze a párommal, mindig ezt mondja erre a gyerekem apja, hogy rúgjam ki, mert ez így nem jó. Amikor kérdeztem tőle, hogy hiányzom-e neki, akkor azt mondta, hogy nem, meg hogy nem akarja újrakezdeni. De azt, hogy a párom jól bánik-e velem, minden másnap megkérdezi. Lehet apáskodik, 15 évvel idősebb nálam, ki tudja. Nem igazán tudok rajta kiigazodni. Ha ő mondta ki, hogy legyen vége, akkor mit érdekli, hogy velem ilyen szinten mi van?
2020. jún. 20. 19:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%
A kérdésedre a válasz, talán, ha esetleg vissza a karná adni a gyereket, nem akarja ilyen pasi mellé. Honnan tudnánk, hogy miért mondhatja, ha téged már nem akar, akkor valószínűleg gáz lehet a fickó és nem akarja majd a gyerek közelében.
2020. jún. 21. 20:45
 22/22 A kérdező kommentje:
Jézusom. Egyetemen tanít a párom..
2020. jún. 24. 22:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!