Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a gyerekem apja velem, ha nem akarja
újrakezdeni?
Figyelt kérdés
A kislányom apjával február óta külön vagyunk. Én költöztem el tőle. Ő mondta ki, hogy legyen vége. Van új párom , de mindig kérdezi, hogy jól bánik-e velem? Még nem költöztem össze a párommal, mindig ezt mondja erre a gyerekem apja, hogy rúgjam ki, mert ez így nem jó. Amikor kérdeztem tőle, hogy hiányzom-e neki, akkor azt mondta, hogy nem, meg hogy nem akarja újrakezdeni. De azt, hogy a párom jól bánik-e velem, minden másnap megkérdezi. Lehet apáskodik, 15 évvel idősebb nálam, ki tudja. Nem igazán tudok rajta kiigazodni. Ha ő mondta ki, hogy legyen vége, akkor mit érdekli, hogy velem ilyen szinten mi van?
Van munkám. Az egész család ügyvédekből áll náluk.
2020. jún. 21. 08:45
13/22 anonim válasza:
Ezért beszélj te is ügyvéddel, mert atbaxnak.
2020. jún. 21. 08:54
14/22 anonim válasza:
Ügyvéddel nem kezdünk.
Alap
2020. jún. 21. 09:48
15/22 anonim válasza:
És akkor mi van, ha ügyvédekkel teli a családja. Nem tudsz elindítani egy gyermekelhelyezési pert? Simán beleméaz abba, hogy elveszi a gyereked? Fontosabb volt az új pasid?
2020. jún. 21. 10:20
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem ismered a hátteret, ne itélkezz. Tele van a hozzád hasonló fusztrált emberrel ez a gyakori kérdések. Érdekes, ha az anya új életet akar kezdeni, máris az új pasi a fontosabb, igaz? Amikor egy férfi akar új életet, az tök normális.
2020. jún. 21. 11:42
17/22 anonim válasza:
Engedd el a dolgot.
Én értem miről beszélsz.
Nehéz helyzetben vagy.
Annyit tudsz tenni, hogy lenyeled a békát, és minél kevesebbet beszélsz magadról.
Ha beszéltek, akkor mindig csak a gyerek legyen a téma.
Te se kerdezgesd őt a magánéletéről.
Ha kérdezz rebuszokban válaszolj.
Nem érdekled, csak uralkodni akar feletted.
Jó hogy megszabadultal tőle, a gyereked megkapja majd a legjobbakat.
Ne állj vele vitába.
Ja, és ne szamits semmire sem amit megígért.
Ezt ne felejtsd el
2020. jún. 21. 11:51
18/22 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele utolsó. Nem az van, hogy nem harcoltam a gyerekemért, de már olyan szinten kikészített lelki szinten, hogy örültem, hogy költözni tudtam. Költözés előtt vágta be ezt is, hogy nem engedi el a gyereket velem. Akkor is eljöttem volna, ha senki sincs a képben, ugyanis a ház az övé és akinek menni kellett, az én voltam.
2020. jún. 21. 12:03
19/22 anonim válasza:
15. vagyok
Nő és anya is vagyok, nincs az az Isten, hogy otthagyjam a gyerekem, főleg, ha az elmondásod alapján egy lelkileg terrorizáló alak. Nem írok alá olyan megállapodást, hogy esetleg másfél év múlva megkaphatom a gyermekem,bíróságra mentem volna rögtön, mert akkor már szinte 0 esélyed lesz a gyerekre, ráadásul a kis lelkét is tönkreteszitek. Az én életem rendben van, frusztrált csak te lehetsz az elcseszett életeddel.
2020. jún. 21. 14:41
20/22 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Halálra esetleg nem akarsz ítélni? Nem is a kérdésre válaszoltál, hanem okoskodni jöttél ide. Ha olyan szuper az életed, mit keresel ebben a topicban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!