Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a gyerekem apja velem, ha nem akarja újrakezdeni?
Figyelt kérdés
A kislányom apjával február óta külön vagyunk. Én költöztem el tőle. Ő mondta ki, hogy legyen vége. Van új párom , de mindig kérdezi, hogy jól bánik-e velem? Még nem költöztem össze a párommal, mindig ezt mondja erre a gyerekem apja, hogy rúgjam ki, mert ez így nem jó. Amikor kérdeztem tőle, hogy hiányzom-e neki, akkor azt mondta, hogy nem, meg hogy nem akarja újrakezdeni. De azt, hogy a párom jól bánik-e velem, minden másnap megkérdezi. Lehet apáskodik, 15 évvel idősebb nálam, ki tudja. Nem igazán tudok rajta kiigazodni. Ha ő mondta ki, hogy legyen vége, akkor mit érdekli, hogy velem ilyen szinten mi van?2020. jún. 20. 19:48
1/22 anonim válasza:
Mondjuk, mert a gyereked is ott van veletek és aggódik érte.
2/22 anonim válasza:
Ahogy az első írja. A gyerekem anyja vagy, és a gyerek miatt fontos, hogy ne egy barommal legyél...vagyis legyetek.
3/22 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nincs nálam sajnos a gyerekem. Ez hosszú és ebbe nem mennék most bele.
2020. jún. 20. 19:56
4/22 anonim válasza:
A francokat apaskodik. Bántja a kis egojat, hogy kirúgott és van már másik párod.
5/22 A kérdező kommentje:
Mellesleg a gyermekünket sem engedte el velem. Inkább saját költségén beíratta egy drága magánbölcsibe. De ez hosszú és ebben van igazság, hogy a kicsit fejleszteni kell és ezt napi szinten meg is kapja ebben az intézményben. Ennyi erővel nyugodtan engedhette volna velem el, s itt, ahol lakom tudtunk volna neki keresni ilyen intézményt. A költözés előtt 2 nappal közölte, amikor a párom is segített olyan albérletet keresni nekem, ahova jöhet a gyermek is, hogy egyébként nem engedi el velem a kicsit. A párom meg csak értetlenül állt a helyzet előtt, hogy de a gyerek hol van, mert arra számított, jön velem. Szóval én is arra tippelek, hogy bántja az egóját. Nyilván nem nekem fogja bevallani ezt. Lehet bánja is már, ki tudja.
2020. jún. 20. 20:19
6/22 anonim válasza:
Bántja az egóját ezért fúrni akarja az új kapcsolatod. Abban reménykedik, hogy vagy olyan befolyásolható, hogy még mindig adsz a szavára és kidobod az új párod. Persze aztán ő jót röhögne a markába, hogy kontroll alatt tartja az életed.
7/22 anonim válasza:
Jó, de mi az, hogy nem engedi el veled a gyereket? Volt gyermekelhelyezési?
8/22 A kérdező kommentje:
A megállapodásba is azt írtuk ( amúgy ő maga ügyvéd), hogy 1,5 év múlva visszaadná a gyereket, de csak a lakóhelyétől 100 km-en belül lakhatnék vele. És ha pl Sopronban kapok munkát?
2020. jún. 20. 20:41
9/22 anonim válasza:
"de csak a lakóhelyétől 100 km-en belül lakhatnék vele."
Ilyen nincs. Át akar vágni a palankon. Mindenképpen fogadj egy saját ügyvédet, mert az exed atvág.
10/22 anonim válasza:
Mi az, hogy másfél év múlva visszaadja, a gyerek nem egy tárgy. Miért nem índitottál gyermekelhelyezést, ha hagyod, az életben nem kapod vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!