Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörgöm, miért ilyen szerencsétlen?
A vőlegényemről lenne szó...annyira figyelmetlen, ügyetlen, szerencsétlen szegény, hogy sokszor úgy érzem, mintha egy szellemi fogyatékoshoz beszélnék. Mondok neki egy mondatot, 2 perc múlva nem emlékszik rá. Épp most a legújabb, hogy megbeszéltük, hogy vasárnaptól 5 napra nyaralni megyünk, már le van foglalva a szálloda meg minden. Ő el kellett kérje még magát a munkahelyén (hétfőtől csütörtökig), és ma, amikor megjött, kérdeztem, hogy akkor elengedték-e. Erre mondja, miért, nem a jövő héttől lesz ez?? Édes istenem, komolyan...az ilyenekre nem tudom, mit mondjak. És minden napra jut valami ilyen apróság, kicsi, de elég idegesítő. Hogy tudnám megoldani, hogy ne legyen ilyen figyelmetlen? Vagy ez genetikailag kódolt a férfiakban??
(Bocsi, hogyha kicsit zavaros, de épp most húzott fel a hülyeségével:D)
Nem szív, nem is iszik hálistennek, ő magától ilyen...
Egyébként 6 és fél éve vagyunk együtt, szóval már megunhattam volna de mégse:)
:D kísértetiesen hasonlít az én egykori szerelmemre (nem emiatt szakítottunk). ő is vett noteszt, de ne használt, mert elfelejtette beleírni a programokat vagy elfelejtette, hogy hova tette a határidőnaplót vagy egyszerűen csak hetekig elfelejtette megnézni :)
ilyen, alapvetően ezen nem tudsz változtatni, de lehet finomítani rajta. az exem például rengeteg hülye helyzetbe került emiatt egy idő után megelégelte és ha épp mellette voltam, mindig megismételte, hogy épp milyen programot, hány órára beszélt meg. nekem jó a memóriám előző nap és aznap is automatikusan figyelmeztettem, illetve azonnal, ha arra az időpontra már volt valami. mindenkinek vannak hibái, addig nincs baj, amííg nem ugyanazok, mert akkor katasztrofális pár lennétek, így meg ki tudjátok egészíteni egymást. én pl nagyon nagy késős vagyok cserébe ő rengeteget segített nekem ebben :D ha szeretitek egymást, akkor működhet a dolog
Nem lehet hogy direkt ilyen feledékeny? Talán ő nem akkarja annyira az esküvöt és ahelyet hogy ezt megmondaná
próbál elkerülni minden közös programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!