Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Mit tegyek?
Rám csak az első két sor igaz. Bár most megy a hasam és holnap suli, hát nem tudom de azt hiszem meg is fáztam.
19/L
velem is szokott ilyen lenni, mentem volna barátokkal este bulizgatni de olyan szinten begörcsöltem hogy nem bírtam mozdulni se,
kezd kisebesedni a szám széle nem tom mitől..most próbálom miden félével meg gátolni..:S
biztos hogy rossz lesz, csak az a kérdés mennyire
a hozzáállásodon is sok múlhat, bizonyos szituációkban, ilyen lelkiállapotban egy stresszes helyzetben valószínűleg majd azt fogod választani, amelyik a kevesebb felelősséggel, kockázattal jár, illetve nagyobb a valószínűsége, hogy semlegesen keveredsz ki a szituációból, pedig lehet, hogy jobban járnál a másik/többi lehetőség választásával
erre csak annyit mondok: az élet szopat, én meg fogazok :)
ennyi hülye helyzet után én már csak röhögni tudnék magamon :) nyugi, a sok fos után törvényszerűen jó jön.
ezek apró dolgok, 10 év múlva már emlékezni sem fogsz rá :) azt hittem már valami nagyobb bajod van. erre csak legyints! másként úgysem lehet elviselni :)
Hát elsőnek ez hozzáállás kérdése.
Mindenkinek vannak mélypontjai, de ha úgy áll valaki a napjához, hogy sz@r lesz akkor jobb esélye lesz rá.
Másrészt ha hülyeséget csinál az ember, akkor persze belefut a pofonba.
Pl az alsó szegmenses robogók sajnos marhára nem alkalmasak egy kis kiruccanásra. Megszokták próbálni, de ez van belőle. Bemelegszik a motor aztán megadja magát.
A papucs pedig nem mocira való, és a hosszú nadrág is javallott, szóval magad hívtak ki a sorsot és jól pofán kent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!