Olyan szerencsétlen vagyok! Mindig besülök mindenhol. Mit tegyek?
Szerintem fogadd el hogy nem tökéletes mindig minden helyzet.Sőt!
Viszonyulj máshogy az ilyen dolgokhoz.Megtörténik és lapozz
ne rágódj rajta.
Ne akard magad tökéletesnek!!!
Ha tudnád más emberekkel mik történnek.Nevetnél a kis apróságaidon. :-)
óóóó hát énis mindig beégek:S néha már nagyon ki vagyok...de szerintem ez önbizalomhiány miatt is van, vagy mert szorongunk, hogy nehogy elbaltázzunk vmit:S
talán túlságosan si meg akarunk felelni, vagy kicsit szétszórtak vagyunk, mert elgondolkozunk, és akkor már is meg van a beégés...
mivel nálad pasinál van ez, akkor szerintem csak annyiról van szó, hogy elbizonytalanodsz, ha fiúk közelében vagy, és ezért szorongsz, és bizonytalanul viselkedsz...ha nyugis lennél, akkor biztosan úgy menne minden, ahogy szokott, amikor nem kell megfelelned, nem kell fiúkkal lenned:)
magyarázd be magadnak, ha pl. fiúval talizol, hogy nyugiiiiiiiiiii, nem lesz semmi baj, mégis miért lenne, ő is ugyanolyan ember, haverként kezelem, mintha régóta ismerném, nem kell ezt annyira komolyan venni...:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Ó, nekem egy égő sztorim van.
Ilyen-olyan tárgyalásokra jártunk, mert nem apám nevén voltam, és az egyik helyes ügyintéző férfinál kiesett a tampon a táskámból, ahogy akartam az irataim kikapni és begurult a szekrénye alá. :D
Azt hittem ott halok meg helyben. :D Apám fetrengett a röhögéstől, én már kevésbé. :D
Kis önbizalom nem ártana, hisz izgulsz, bebeszéled magadnak a dolgokat és már csakazértis megtörténik. Nyugalom, emberek vagyunk, mindenki hibázik. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!