Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan szerencsétlen vagyok!...

Olyan szerencsétlen vagyok! Mindig besülök mindenhol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Találkoztam egyszer egy fiúval.. hát nem elestem? Szerintem jól kiröhögött engem... Mindig mindenhol beégek..Múltkor is nem kiesett a betét a táskámból? Persze a srác szeme láttára.. És mindig pasik előtt.. Már nem is merek ismerkedni.. Elátkoztak engem?? 18L
2011. jún. 26. 19:51
 1/6 anonim válasza:
100%
néha peched volt, de most már bebeszéled magadnak, hogy balszerencsés vagy, rettegsz, hogy mikor fogsz legközelebb besülni, és úgy persze, hogy besülsz. legyen egy kicsivel több önbizalmad, legyél magabiztos és fel a fejjel. nem vagy te elátkozva(:
2011. jún. 26. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fogadd el hogy nem tökéletes mindig minden helyzet.Sőt!

Viszonyulj máshogy az ilyen dolgokhoz.Megtörténik és lapozz

ne rágódj rajta.

Ne akard magad tökéletesnek!!!

Ha tudnád más emberekkel mik történnek.Nevetnél a kis apróságaidon. :-)

2011. jún. 26. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ne túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, hogy nevess magadon... tudom, nehéz, nekem is baromi nagy erőfeszítésembe került (elég kétbalkezes vagyok), de sikerült... nekem is múltkor esett ki a betét a táskámból, de szépen elegánsan visszatettem, és meg sem rendült egy arcizmom sem... és nem szekáltak utána, egyáltalán :). Ja, meg villamosajtó is majdnem odapréselte a karomat, mert túl közel támaszkodtam hozzá olvasás közben, srác bámult... na, ilyenkor kell úgy tenni, mintha semmi nem történt volna :).
2011. jún. 26. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Na igen kedves utolsó válaszoló volt olyan is hogy oda csípte a busz sofőr a lábamat az ajtóval.. és ráestem 2 gyerekre..
2011. jún. 26. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

óóóó hát énis mindig beégek:S néha már nagyon ki vagyok...de szerintem ez önbizalomhiány miatt is van, vagy mert szorongunk, hogy nehogy elbaltázzunk vmit:S

talán túlságosan si meg akarunk felelni, vagy kicsit szétszórtak vagyunk, mert elgondolkozunk, és akkor már is meg van a beégés...

mivel nálad pasinál van ez, akkor szerintem csak annyiról van szó, hogy elbizonytalanodsz, ha fiúk közelében vagy, és ezért szorongsz, és bizonytalanul viselkedsz...ha nyugis lennél, akkor biztosan úgy menne minden, ahogy szokott, amikor nem kell megfelelned, nem kell fiúkkal lenned:)

magyarázd be magadnak, ha pl. fiúval talizol, hogy nyugiiiiiiiiiii, nem lesz semmi baj, mégis miért lenne, ő is ugyanolyan ember, haverként kezelem, mintha régóta ismerném, nem kell ezt annyira komolyan venni...:)

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 26. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ó, nekem egy égő sztorim van.

Ilyen-olyan tárgyalásokra jártunk, mert nem apám nevén voltam, és az egyik helyes ügyintéző férfinál kiesett a tampon a táskámból, ahogy akartam az irataim kikapni és begurult a szekrénye alá. :D

Azt hittem ott halok meg helyben. :D Apám fetrengett a röhögéstől, én már kevésbé. :D

Kis önbizalom nem ártana, hisz izgulsz, bebeszéled magadnak a dolgokat és már csakazértis megtörténik. Nyugalom, emberek vagyunk, mindenki hibázik. :)

21/L

2011. jún. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!