Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Nem tudom, nem mondják ki, hogy miért... Soha senki nem mondta a szemembe hogy miért piszkál. És tudom hogy hülyeség, de engem nagyon bánt. Negatív jeleket "bocsátok ki" vagy mi? Nem tudom...
De te hogyan tanultad meg irányítani a "betegséged"?
Az tény, hogy egy kis társasági élet rám férne... Amugy sem megyek nagyon bulizni, meg partikra..
És hát jah,lehet ha lenne pasim könnyebb lenne, igaz barátnőm van csak ő neki el kellett költözni egy jó 60 km-rel alrébb :(
Szia!
Én szerintem is azért is alakul ki ez,mert keveset vagy emberek között.Illetve csak annyit,amennyit muszáj.
Nem kell feltétlenül barátkozni a munkatársakkal,de egy minimális szinten azért tartani kell velük a kapcsolatot,és néha kérdeznie ezt-azt. Nagyon rosszul tud elsülni,ha pl semmit nem tudnak rólad,te se róluk,és aztán meg szívességet kell nekik tenned,vagy neked kell kérni tőlük.Az olyan hülye érzés tud lenni. Ha nem is kerülsz velük igazi barátságba,egy felszínes kedves kapcsolat azért legyen.
El kell kezdened kapcsolatokat építeni.A szorongásra konfliktus kezelésre és szinte mindenre jó megoldás a SPORT.Ezt komolyan mondom. A testnek és a léleknek is jót tesz.Ha olyat választasz,ahol sok ember sportol,akkor ott tuti lehet barátkozni,ismerkedni. Ez kezdetnek jó lenne szerintem,vagy bármi más hobbi, ahol többen vannak! A lényeg,h minél többet legyél emberek közt, az ügyeid is magad intézd(posta,és egyéb apró-cseprő dolgokat is).Légy sokat levegőn is,én sokszor lesétálok 1-2 buszmegállót,mert félek a tömegtől,de utána újult erővel visszaszállok a buszra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!