Mit csináljak a tesóimmal? Mindenhol lejáratnak!
lehet h nem a megbélyegzésről kéne nekik papolni...
nemtudom hány évesek de tizenévesen lányoknál akkor szokott ilyesmi történni ha szeretet hiányuk van, törődés hiány....
ami meg téged illet aki ismer ugyis tudja hogy nem vagy olyan
aki lekrvázott....hát nézd meg előbb talán hogy kikkel barátkozol
a hugom 19 éves nővérem meg 23. Én 21 vagyok.
nem használ semmi. A szüleink elváltak és anya régen sokat dolgozott h el tudjon tartani minket. Egy formán lettünk nevelve,nem értem hogy ők miért ilyenek mikor én normális vagyok. Nem nagyon vannak barátaim se, mert nem tudok kikkel barátkozni. A tesóimat az egész város ismeri,és engem is azonosítanak velük. Anya már ott tart h kirakja őket,de akkor megy a sírás,meg megváltozunk szöveg. És marad mindenugyanugy.
Azért azt nem árt felidézni, hogy ebben a lányokban is tombolnak a hormonok. Bár a hűségnek meg vannak az előnyei!
Egyébként meg ma az a divat, hogy a kiscsajok mindenkit lek....znak, még a szüzeket is!
egy pasi volt aki lek.urvázott...
már ismerkedni se merek pasikkal,mert a tesóimnak van hírnevük. Egyszer megismerkedtem egy helyes sráccal,iwiwen rákerestem mutattam anyámnak h meghívott moziba,lehet elmegyek. De nem találkoztam vele,mert tesóm röhögve mondta (meglátta h kit mutatok anyámnak)h ő ezzel már volt,meg mutatta a hugomnak is,aki szintén bevalotta h volt vele és azt tanácsolták h hagyjam mert csak dugni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!