Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elválnál ebben az esetben? Van esélyem párt találni?
A férjemtől teljesen eltávolodtam mióta megszületett a gyermekünk mert semmiben sem segít. 2 éve a belem kihajtom itthon, egyedül főzni hajlandó (közben gyártani a sok mosatlan edényt, amit nekem kell elmosogatni) meg max a gyerekkel játszik. Minden rám hárul és unom, ő pedig érdektelen. Még nap közben aludni is van ideje.
Egyre távolabb érzem magam tőle, már 3 hónapja nem is szexeltünk, mostanra meg még csak csókot sem ad és össze sem bújunk az ágyban, fekszik mellettem 1 méterre. Mindent támadásnak vesz, egyszerűen nem hajlandó változni.
Több tízezret költ cigire, és állandóan cigizik. Folyton veszekszünk, és nekem ez nem egy álom házasság így.
Anyukám szerint várjak még nagyobb lesz a gyerek, majd akkor visszaáll minden..... nem tudom. 30 éves nő vagyok, eddig csak a férjem volt a párom (12 éve .. tehát nagy szerelem volt) de érezni akarom a megbecsülést, meg hogy szeretnek. Ő már nem küzd értem, de amikor a válást felhozom csak hőbörög..... Fél éve ilyenkor még a kistesót terveztük, most meg már válni akarok.
Szerintetek mit tegyek? Vagy tartsunk kis szünetet a házasságban, hogy hátha észbekap?
Esetleg keressek valakit? Félek, hogy nem találnék mert már van egy gyerekem.
Az lett volna ideális, ha a férjemmel közösen boldogságban felneveljük a gyermekünket, de ez egyre jobban kezd széthullani😭
Próbálj beszélni vele. Ez legyen az első. Utána párterápia. Ha egyikre sem hajlandó, vagy nem segít, akkor tetteidben legyél kemény.
Ne szolgáld ki. Érezze, hogy mit nyújtasz neki és ennek a hiányát.
Ha még ez sem téríri észhez, akkor nincs értelme folytatni. Semmi jó nincs abban, ha csicskaként éled le az életed.
Ne csodálkozz azon, hogy ő nem akar válni. Hülye lenne otthagyni egy olyan nőt, aki a seggét is kinyalja, cserében semmit nem kell tennie. Amikor már ide jut a dolog, ne akard az ő beleegyezését.
2 éve kihajtod a beled, tehát már 2 éve is elégedetlen voltál a férjeddel (jogosan), amiért nem segít. De fél éve a kistesót terveztétek?? Nekem ez ellentmondás. Mi változott meg az elmúlt fél évben? Régen sem segített, most sem segít.
Lehet valamit félreértek, csak nem értem, hogy miért pont most akarsz válni.
33N
Mert fél éve már feladtam és nem is szeretem. Az első 1 év nehéz volt a gyerekkel, de elnéző voltam mert ő dolgozott és gondoltam kell a pihenés ha hazajön. Fél éve már férjként sem viselkedik, és most ahogy 1 hónapja home office van, akkor rájöttem hogy alapból ilyen lusta és nem segít semmiben.
Hiába beszélek vele, nem lehet.
Próbálj meg imádkozni azért, hogy JÓ IRÁNYBA KEZDJEN EL VÁLTOZNI!!! Jártál valaha templomba? Hittanórák, bibliaórák látogatása? Gyermekkorod hogyan telt?
Szüleid viszonya milyen volt? Testvéred/testvéreid született/születtek-e?
A férjed esetében milyen gyermekkori/kamaszkori szokások vitték a főbb szerepet? Szüleivel milyen a kapcsolata?
Testvére/testvérei? Munkahelyén milyen volt a kapcsolata a felettesével/kollégáival a vírushelyzet előtt?
(Az én esetemben nem volt lehetetlen a "párkapcsolat" jelentős javulása ilyen tevékenységek után - igaz, a bizalom még mindig törékeny maradt...)
Online szentmiséket tudtok nézni - akár együtt, akár csak Te magad kezdesz bele (ha már nincs személyes találkozási lehetőség közösségekkel, akkor is.)
Lakóhelyileg illetékes önkormányzati segítséget vesztek-e valamilyen módon igénybe? Családsegítő szolgálat? Egyéb szeretetszolgálatokról tájékozódás?
Ui: végső soron vannak telefonos lelkisegély szolgálatok is. Ha igényled, írhatok néhány számot - az a gond mindössze, hogy az egyik ÚJONNAN INDÍTOTT vonal korlátozott időszakokban érhető csak el, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!