Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te nőként elválnál ebben az esetben?
Adott egy házaspár, 3 éve házasok és 2 éves a kisgyerekük.
Kb. 1 éve eltávolodtak egymástól, a férfi csak a gyerekkel foglalkozik, a nővel nem. A nő sem foglalkozik már a férfival, nem főz neki és nem mos rá. Állandóan veszekednek, 3 hónapja semmi szex és 1 hónapja nem is alszanak együtt. Ha egymáshoz szólnak, rögtön veszekednek, amit a gyerek is tapasztal és lát. Nagy valószínűséggel szeretőik is vannak.
A nőnek nincs keresete, csak amit a gyerek után kap, viszont a férfi nagyon jól keres.
A férfi nem akar válni a gyerek miatt, de rendbehozni sem hajlandó a dolgokat.
Te nőként elválnál ilyen esetben?
Ilyen esetben inkább felkötném magam. De mivel letettem én is pár dolgot az asztalja a pinámon kívül, lenne miből élnem és lenne hova mennem gyerekkel meg anélkül is. A gyerek nem adna okot maradásra, mert én is egy olyan családban nőttem fel, ahol a szülők csak miattam voltak együtt. Ezt a rohadt színjátékot nem lehet beadni egy gyereknek. Sokkal jobb érzés volt, mikor elváltak.
Szóval igen, mennék. De mivel te egy kitartott nőről beszélsz, aki a keresetén kívül sem ad hozzá semmit a kapcsolathoz a leírtak alapján, neki nehéz lenne önállósodnia... Szóval vagy nyomorba menne, vagy maradna színjátszani. És sajnos a férfi sem akarja kirúgni, szóval valószínűleg utóbbi lesz a forgatókönyv.
Ki kezdte, hogy kezdte? Pl ha a no mosott es fozott volna ra, biztos, hogy ennyire haborus lenne a helyzet, vagy az mar annak a resze?
Itt van egy bokkeno. A birosag a gyereket az apanak iteli peldaul. Ez a csapda.
#1:
" De mivel letettem én is pár dolgot az asztalja a pinámon kívül,..."
Ezzel a szöveggel tőlem nem kéne elválnod, el sem vennélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!