Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te nőként elválnál ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te nőként elválnál ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Adott egy házaspár, 3 éve házasok és 2 éves a kisgyerekük.

Kb. 1 éve eltávolodtak egymástól, a férfi csak a gyerekkel foglalkozik, a nővel nem. A nő sem foglalkozik már a férfival, nem főz neki és nem mos rá. Állandóan veszekednek, 3 hónapja semmi szex és 1 hónapja nem is alszanak együtt. Ha egymáshoz szólnak, rögtön veszekednek, amit a gyerek is tapasztal és lát. Nagy valószínűséggel szeretőik is vannak.

A nőnek nincs keresete, csak amit a gyerek után kap, viszont a férfi nagyon jól keres.

A férfi nem akar válni a gyerek miatt, de rendbehozni sem hajlandó a dolgokat.

Te nőként elválnál ilyen esetben?

2020. ápr. 8. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen esetben inkább felkötném magam. De mivel letettem én is pár dolgot az asztalja a pinámon kívül, lenne miből élnem és lenne hova mennem gyerekkel meg anélkül is. A gyerek nem adna okot maradásra, mert én is egy olyan családban nőttem fel, ahol a szülők csak miattam voltak együtt. Ezt a rohadt színjátékot nem lehet beadni egy gyereknek. Sokkal jobb érzés volt, mikor elváltak.

Szóval igen, mennék. De mivel te egy kitartott nőről beszélsz, aki a keresetén kívül sem ad hozzá semmit a kapcsolathoz a leírtak alapján, neki nehéz lenne önállósodnia... Szóval vagy nyomorba menne, vagy maradna színjátszani. És sajnos a férfi sem akarja kirúgni, szóval valószínűleg utóbbi lesz a forgatókönyv.

2020. ápr. 8. 10:59
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Ki kezdte, hogy kezdte? Pl ha a no mosott es fozott volna ra, biztos, hogy ennyire haborus lenne a helyzet, vagy az mar annak a resze?

Itt van egy bokkeno. A birosag a gyereket az apanak iteli peldaul. Ez a csapda.

2020. ápr. 8. 11:06
 3/11 A kérdező kommentje:
A nő keveset tett ebbe a kapcsolatba, mindig is kevés házimunkát csinált és a gyerek előtt se nagyon dolgozott. A férfi pedig inkább az érdektelenségével rontotta el, azzal hogy egy idő után már nem tudott nőként tekinteni a feleségére.
2020. ápr. 8. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom a pasi semmit sem segit otthon.szokasos.
2020. ápr. 8. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Nőként én várnék még egy évet, utána gyerek oviba, én vissza munkába és válnék. Sajnos eleve így kellett tennem, viszont enyém volt a lakás, illetve sosem tartottam szeretőt, mert ez akkor is gerinctelenség, ha rossz a kapcsolat.
2020. ápr. 8. 11:17
 6/11 A kérdező kommentje:
A férfi munka mellett is sok házimunkát csinál, mert a nő néha felhalmozza (főleg mert nincs ideje a gyerek mellett mosogatni pl)
2020. ápr. 8. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
22%

#1:

" De mivel letettem én is pár dolgot az asztalja a pinámon kívül,..."

Ezzel a szöveggel tőlem nem kéne elválnod, el sem vennélek...

2020. ápr. 8. 11:23
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
7 Szar lehet, már amúgy is megtette más.
2020. ápr. 8. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Az, hogy a férfi mennyi házimunkát csinál, lényegtelen, ha nem foglalkozik a feleségével és nem is szereti már. Minek együtt élni ha ki nem állhatjátok egymást? Azért én meghallgatnám a másik felet is.
2020. ápr. 8. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Én elválnék. De ennek a nőnek a helyében nem, mert nyilván éhendöglik a gyerekkel együtt.
2020. ápr. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!