Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha megcsalna a férjed, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalna a férjed, mit csinálnál? Meg tudnál bocsátani? Vele tudnál maradni? Vagy egyértelműen elválnál?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 3 kicsi gyerek. Nagyon jó apa. Itthon segít is, a gyerekekkel szeret foglalkozni.Nem a szex miatt csinálta, hanem csalódott amiatt hogy nem költöztem el vele, ahova ő akart. Valaki fekínálkozott neki és nem utasította el. Sokáig tagadott, nekem ezzel van a legnagyobb bajom.Egyébként mint család jól működtünk. Megbánta... De én hogy tudok ezen túljutni? 3 gyerekkel van aki új életet tudott kezdeni?
2018. márc. 1. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Két gyerekkel váltam, mikor félrelépett. Onnantól, hogy csalt, egyre romlott a kapcsolatunk. 2-3 hónap után már elegem volt, csak akkor még nem tudtam, hogy mi a baj.

Aztán kiderült. Kiraktam, elváltunk. Nem bántam meg.

Egy évig voltam szingli. Jól boldogultunk hármasban is. Aztán összejöttem egy férfival, és komolyra fordult a dolog. Összeismerkedett a gyerekekkel, elfogadták egymást. Összeköltöztünk, összeházasodtunk, közös gyereket vállaltunk. Egy család vagyunk így öten.

Nem bántam meg az első házasságom sem. 11 évig boldogok voltunk, van két gyönyörű gyerekünk. De azt sem bánom, hogy akkor elváltunk. Megcsalás után nem tudtam volna folytatni. A mai napig nem tudom megbocsájtani, hogy hagyta magát elcsábítani, és mindent szétbarmolt, mert épp állt a farka.

2018. márc. 1. 10:39
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdekel az indok, hogy miért tette. Fel is út le is út.
2018. márc. 1. 10:42
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Én egyértelműen válnék. Ha 3 gyerekem lenne, akkor nem biztos, hogy ez ilyen egyértelmű lenne, de annyi gyereket vállaltam, amennyivel nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben.
2018. márc. 1. 10:59
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Én elváltam, igaz nekem csak egy gyerekem van tőle.De több gyerek miatt sem maradtam volna mellette.Bizalom megszűnt, onnantól meghalt a házasság számomra.

"Nem a szex miatt csinálta, hanem csalódott amiatt hogy nem költöztem el vele, ahova ő akart."

"Érett férfi" lehet, ha emiatt lépett félre...Úgy gondolta ez majd megoldja a problémát?Tehát egyből költözöl, ha ő félreba...szik?Ne nevettess kérdező.Azért csinálta, mert dugni akart mással.Ennyi a történet, nem kell semmilyen mentséget keresni arra, amire nincs.

2018. márc. 1. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

jaj, az öncsalás apoteózia, amit művelsz kérdező!

most próbálod felmenteni, kozmetikázni, kisebbíteni a férjed tettét.

megcsalt.

és teljesen bagatell, hogy holmi gellert kapott költözés miatt tette volna.

megcsalt, mert bejött neki másvalaki, megcsalt, mert hiányzik a kapcsolatotokból vmi.

megcsalt és elárult, mert már nem szerelmes beléd, de nem is tisztel.

azzal, h. sokáig tagadott, még hülyére is vett.

tök mindegy hány gyereked van, azok a gyerekek megérdemlik, h. az anyjuk mellől ne keféljen félre az apjuk, és a szüleik házassága ne hazugságra épüljön.

2018. márc. 1. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire naiv vagy ? A szex miatt csinálta,és senki nem ugrott rá,ő is akarta.És nem a költözés miatt,hanem egyéb gondok miatt.
2018. márc. 1. 11:33
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudnék megbocsátani, ha vele maradnék, abban egyikünk számára sem lenne köszönet. Ha valaki csalódott, nyissa ki a száját, beszélje meg felnőtt módjára, nem pedig ilyen aljas módon próbáljon kompenzálni. Soha többé bízni benne és őszintén becsülni nem tudnám, örökké bennem maradna a tüske és a keserűség.

Nincs gyerekünk, ezért nem tudom megítélni, hogy ha lenne három, válnék-e vagy maradnék miattuk, de az érzéseim a fentiek lennének mindenképpen.

2018. márc. 1. 12:39
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nokent nehezebb eselyed lesz 3 gyerekkel apat/tarsat talalni. Mely beszelgetes es tobb minosegi egyutt toltott idore van szuksegetek , hogy ha halvanyan is de bizni tudj benne ujra .
2018. márc. 1. 13:13
 9/14 Bence_ ***** válasza:

Azért csinálta mert jó volt neki.

Mondhatja, hogy most másként csinálná. Így lenne értelme folytatni.

Akármilyen rossz kedvem is van sose megyek tonhalas szendvixset venni, mert rühellem a halat. Ő is így van, azért szexel mert jó.

2018. márc. 1. 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Folytathatjátok..de ugyanolyan már sosem lessz semmi mint az előtt (a te szemszögeból) s állandóan azon fogsz agyalni mikor teszi meg újra s újra. Sajnos tapasztalatból mondom. Éppenséggel nem csaltak meg (nem feküdtek le) de csak a lányon múlott , hogy nem engedte magát a férjemnek. Ha a férjemen múlott volna akkor már .... :(

Ahogy az egyik válaszoló mondta...CSAK MERT OLYANKOR ÁLL A FArka EZÉRT TÖNKRE TESZIK A SAJÁT CSALÁDUKAT. B....A MEG AKKOR MIÉRT KELETT FELESÉG MEG GYEREK?? KÉRDEM ÉN!!! Mert közben kell az asszony is de mellé kell egy d..gótárs!! Csakmert az asszony neveli a gyermeket, haztartás stb.esetleg melette munka s nincs ideje a szexre nem tud szexet extrákkal nyújtani!! Ezért...ezért lépnek félre? B....nkó férfiak s előbb utóbb minden férfi vágyik az ún. "változatosságra" ...Haha ..csak akkor istenem ne mondják ki az oltár előtt azt a k...rva IGENT!!!

Elnézést a csúnya indulatos szavakért de feljötek bennem az emlékek mit tettek velem is!!!! Sajnos ez a mai világ!!!

2018. márc. 1. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!