Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalna a férjed, mit csinálnál? Meg tudnál bocsátani? Vele tudnál maradni? Vagy egyértelműen elválnál?
Hogy egy kapcsolatban mit hagyok az az én döntésem. Kapcsolatban ketten vannak ketten felelősek érte.
Barmi után lehet jobb a kapcsolat ha mind ketten valtoznak. Egy tök új kapcsolat lesz de ez munkával jár.
Egy nagyon aranyos ismerősömet fél éve hagyta el a férje egy fogyatékos kisfiúval és két másikkal, ma pedig mással boldog családban él. Ennyit arról, hogy milyen nehéz ez...
Elmehettek párterápiára akár de az én férjemnek még 4 évet adtam emiatt és utána mikor a következő afférja volt még neki állt feljebb az osztozkodáskor. Aki egyszer megcsinálja, megcsinálja máskor is.
Az "indokon" felröhögtem, bocsi.
Szóval normális kommunkiáció, érveléses vita helyett (biztos neki is megvannak az érvei a költözés mellett, neked meg a költözés ellen) fogta magát és a naaagy csalódottságában megkefélt valakit.
Meg fogsz bocsátani neki. Már a kérdés leírásából nyilvánvaló.
Mert jó apa, és nagyon jó konfliktuskezelést tanít a gyerekeiteknek.
Talán észbekapsz, ha megint csalódik benned, mert mondjuk nem főztél töltöttkáposztát, ezert véletlenül megdug egy szakácsnőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!