Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyértelműen csak azt akarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyértelműen csak azt akarja, ha nagyon kíván?

Figyelt kérdés
Randira hivott egy nagyon jóképű srác, fiatalabb mint én. Csak facebookon ismerjük egymást, régebb beszéltünk, de nem akartam semmit, most bele mentem, hogy ismerkedjünk, de nagyon hamar szó esett a szexről, ő nagyon kíván, már elsőre szeretné. Én mondtam, hogy nem lesz elsőre, meg hogy csak azt akarja, ő eléggé magyarázkodik..Elsőre beülünk valahova egy üditőre, de bizonytalan vagyok, hogy csak szöveg és csak megdugni akar. Bár igazság, hogy én is kívánom..
2018. febr. 25. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Egyértelműen. De ha te is akarod, akkor mit bohóckodsz?
2018. febr. 25. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy azt akar. Még el is mondta akkor ez miért kérdés? Ha te is akarod akkor minek üdítőzésre pazarolni az időt? Úgy sem leszel a szemébe nehezen megkapható végzet asszonya, ha a második találkán megtörténik :D
2018. febr. 25. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Akit baratnodnek szeretnel, azt nem kivanod?
2018. febr. 25. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
De. Csak nem azzal indítok, hogy "meg akarlak dugni az első randin".
2018. febr. 25. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen szerintem csak azt.
2018. febr. 25. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez csak alkalmi, vagy pedig tartós szexkapcsolat van a levegőben. Ha te is csak szexet akarsz és tezszik, akkor miért ne? Ha komoly kapcsolatra akkor nem ő a te embered.
2018. febr. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!