Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja így?
Figyelt kérdés
Az exemmel ujra megpróbáljuk a kapcsolatot. 3 evvel ezelőtt jártunk 4 hónapig de számítottam mert akkor még szerettem az előző barátomat. A lenyeg hogy kicsit nagyon elkapkodtuk a szexet.
Tegnap kijelentette hogy legalabb egy évig nem fogunk szexelni mert azt akarja hogy minel jobban kivanjam őt es jobb legyen a szex. Azt is mondta hogy legszívesebben most lefekudne velem de nem akarja.
Ezt most mire veljem?
2018. jan. 2. 23:56
1/3 anonim válasza:
Hát szívasd magad nyugodtan, ha jól esik. A te dolgod.
2/3 anonim válasza:
Kicsit korlátolt a drága és azt hiszi befolyásol bármit is az, hogy mikor fekszetek le. Teljesen mindegy. Ha komolyan gondolja veled, azt úgy is érzed. És akkor nem számít, hogy 1 nap vagy 1 év után fekszel le vele. Ha meg nem komoly a dolog, akkor attól se lesz az ha vártok vele.
3/3 anonim válasza:
Ha legszívesebben most lefeküdne veled, akkor pár hónap agyhúzás és le is fog. Ha nem, akkor ez csak egy hülyítés. Amúgy nem azért, egy kapcsolatnak része a szex. Lehet ezt egy ideig húzni, jobb is úgy, elismerem, de elér ez is egy tetőpontot, ahonnan már inkább csak idegesítő, majd taszító lesz. Ez olyan, mint mikor valaki nem találkozik a párjával pár napig. Utána nyilván örül neki, hiányzott neki, stb. De ha nem találkoznak egy évig, akkor én már úgy lennék vele, hogy hagyjuk a búsba az egészet, nekem is van jobb dolgom ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!