Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezt miért csinálja, komolyan akarja ezt az egészet?
A helyzet a következő: Van egy leányzó akibe hát én teljesen beleszerettem. Így komolyabban 3 hete találkozunk, tegnap lefeküdtünk egymással. Viszont továbbra sem vagyunk "kapcsolatban", titokba megy minden mások előtt mintha csak nagyon közeli barátok lennénk. A barátnőinek beszélt rólam de semmi több. Ahogy cselekszik, az jön le nekem, hogy szeret, benne van az aggódás,folyton azon van, hogy tudnánk találkozni, általában mindig ő keres engem hamarabb (ezt megkönnyíti az,hogy én hajnal 2ig dolgozom ő pedig reggel 8tól). Én már szerettem volna többször is,hogy ha nem is mondjuk ki,hogy együtt vagyunk legalább ne titkolózzunk mi értelme van,de ő azt akarja, hogy ne siessük annyira el meg hogy küzdjek érte mert nem akarja teljesen elengedni magát fél, hogy koppan a végén. Az én múltamról annyit kell tudni, hogy sosem szerettem még senkit így ha véletlenül valakivel együtt is voltam megcsaltam sajnos és ezt ő is tudja. De miután tegnap lefeküdtünk és nekem még mindig ő kell nem értem miért csinálja, szerintetek ? (bocsi ha kicsit hosszú)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ő 21 én 23
Nekem amikor titkolózás volt egy kapcsolatban, az azért volt, mert még igazából nem szakított a pasijával a csaj, én meg csak azért kellettem, mert nem akart egyedül lenni, meg mert van farkam (ezek az ő szavai).
Úgyhogy én óvatos lennék vele.
23/f
4-es ha ezt nekem irtad, hozza tennem, hogy en ugy tudtam mar reg szakitottak, de meg nem volt ido szetcuccolniuk az alberletbol, titkolozast meg azert kellett eroltetni, mert "nem akarta h az egyetemen mindenki ezen csamcsogjon" bar eleg egyertelmu volt es amugy is ezen pattogott eleg sok ember.
Igen, utolag tudtam meg h akkor meg nem szakitottak igazabol es meg eleg sok mast amitol joforman a halalomon voltam vagy egy evig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!