Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja hallani a hangom?
egy sráccal ismerjük egymást egy ideje a facebookon, ő most külföldön tartozkodik, de azonban készülünk találkozni. Jól el lehet vele beszélgetni, flörtölni, de még nem merem bele élni magam, hisz a személyes találkozó más és még nem vagyok benne biztos, hogy ő csak egyszeri kalandot akar.
Viszont azt mondja, hogy akarja hallani a hangom. Ha csak kalandot akarna, akkor nem lenne rá kiváncsi, ugye?
és én meg annyira izgulok, hogy tutti nem fogok tudni normálisan beszélgetni.. félek, nehogy egy ilyen beszélgetés után legyen vége a chattelesnek.. tapasztalatok? :)
"Ha csak kalandot akarna, akkor nem lenne rá kiváncsi, ugye?"
Azért a gondolatmenetre kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan sakkoztad ki...
Bár a kérdés a felnőtt párkapcsolatok témában van, gyanítom, hogy mostanában múlhattál 18. Személyes találkozó előtt minimum, hogy telefonon is beszéltek, de még inkább webkamerán.
Az emberi kapcsolat úgy kerek, hogy ismerem a gondolatait, látom a szemét, látom őt magát, hallom a hangját, érzem az érintését...
Eddig írásos formában ismeritek egymást, következő lépcsőként hallani szeretne, majd látni, esetleg érinteni. Nincs ebben semmi különös, ez így működik.
Én inkább beszélek előbb, mint chateljek... az ember igazi valója szerintem szóban és tettben nyilvánul meg leginkább. Chatelve van idő gondolkodni.... beszéd közben kevesebb. Kell neki a hangszíned, a hang dallamod, amiben benne vagy TE magad.
Csak bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!