Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért akarja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért akarja egy fiú, hogy csak ő hívjon, de én ne őt?

Figyelt kérdés

Szokott hívni, de nem mindig tudom felvenni. Utána szoktam kérdezni üzenetben,hogy hívjam-e vissza most vagy máskor.

Mindig azt mondja,hogy nem kell visszahívni,rendben van.

2016. okt. 21. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
De miért üzenetben kérdezed, miért nem hívod fel?
2016. okt. 21. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nős
2016. okt. 21. 16:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert az üzenet gyorsabb nekem. És ha nem nős?
2016. okt. 21. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamit titkol, nem akarja hogy olyankor hívd, amikor nem tud veled beszélni, mert valaki más is ott van vele, pl. felesége, barátnője...
2016. okt. 21. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyszerűen túldimenzionálod. A nemmel csupán annyit jelez, hogy nem volt fontos mondandója (csak hallani akarta a hangod, stb.), majd ő keres...

Tehát szó nincs arról, hogy nem akarja, hogy hívd, bizonyára jól is esne neki, ha néha csak úgy felhívnád, és nem üzeneteket küldözgetnél, csak mert neked az kényelmesebb... Egy kapcsolat bizony áldozatokkal is jár...

2016. okt. 21. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű: van valakije, és nem mindig tudja felvenni a telefont.
2016. okt. 21. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Tuti foglalt/nős. Hanyagold
2016. okt. 21. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy olyan a munkája, hogy nem nagyon tud telefonálni, vagy van más nő is aki miatt nem lehet. De pl. ha munkája miatt nem tud, akkor mondhatná azt is, hogy du 6-tól hívhatsz, vagy amikor szabad. Nem túl jó jel.
2016. okt. 21. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg anyagi okból? Hogy ne te, hanem ő fizesse a beszélgetéseiteket.
2016. okt. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!