Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsiettük a szexet, ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsiettük a szexet, ezért nem akarja újra?

Figyelt kérdés

Negyedik randin lefeküdtem egy lánnyal, aki nagyon tetszik nekem. Nagyon jó volt, azt mondja neki is, de azóta mégis mindig olyan programokat szervez, hogy véletlenül se legyünk kettesben nem nyilvános helyen. Lehet hogy úgy gondolja túl korai volt a szex, és azért nem akarja megint? Vagy egyszerűen nem volt jó neki?

Én komolyan gondolom ezt a kapcsolatot, ahogy neki is elmondtam, nem csak szexet akarok.

Én 24/f, ő 23/l

2016. okt. 11. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű valami nem stimmelt. Hogy mi a baj, azt tőle kell megtudnod :)
2016. okt. 11. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tőle kérdezd meg.
2016. okt. 11. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
12%

Igazából nincs más, csak az, hogy "kiestél a játékból", mert túl béna voltál, még csak mutiorgazmusa se volt úgy, hogy ő alig csinát valamit ("ez a férfi dolga").

Jöhet a következő játékos Dűrhő Dénes, felkészülhet Abdul Kongo

2016. okt. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!