Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú csak le akar fektetni egy lányt akkor egyértelműen nincs zavarban a lánytól, nem is vonzodik hozzá semmi?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 22:25
1/6 anonim válasza:
Vonzódni vonzódik, egyébként kétlem, hogy megfektetné, de a többi érzelem hiányzik.
2/6 anonim válasza:
Ja, vonzódik (csak szexuálisan), sőt még zavarba is lehet, ha még nem profi nőfaló.
3/6 anonim válasza:
Vonzódnia kell ahhoz, hogy szexuáliskapcsolatot létesítsen egy lánnyal. Szerintem ugyan úgy lehet zavarba a fiú. Abból lehet észre venni, hogy csak szexet akar, hogy pl. sokszor hozza fel témának a szexet, arról viszont keveset érdeklődik, hogy konkrétan veled mi van és nem is keres olyan sűrűn, elég ritkán ír vissza napközbe stb..
4/6 anonim válasza:
Vonzódik hozzá, de nincs megfelelési kényszere.
5/6 anonim válasza:
Minden kommunikációban felhozza a szexet, lassan ír vissza, hív vissza, nem azonnal, amint tud. Személytelenebb a kapcsolat, ha esetleg bókol is, (nekem volt olyan, aki nem is bókolt, nem tudom, hogy akart célt érni..) a bókja személytelen.
Lehet azt érezni, hogy éppen TE érdekled az illetőt, mert elvarázsoltad, vagy csak összességében nőhiánya van, és most épp te vagy elérhető neki (élőben, neten, bárhol)
Azt érzed.
6/6 WheneverYouWant válasza:
buta vagy szívem... Egyik pasi sem akar lefektetni egy olyan lányt akihez nem vonzódik. Hogy zavarba jön e az egyénileg változó meg rá is lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!