Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van köztetek olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki nem tudott a válása után párt találni?

Figyelt kérdés

Leírnátok az okot,hogy miért nem tudtatok nyitni a világra?

Mi az amit mindenkèpp máshogy

csinálnátok a váláskrízis után?

2018. aug. 2. 03:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismeroseim kozt van egy csaj, emlekeim szerint hamarabb valt mint en (en 5eve) es meg mindig a fiaval elnek ketten, a fb tele a kozos fotoikkal. Konkretan az anyasagba menekult es benne ragadt, ennyi.
2018. aug. 2. 06:08
 2/14 peca1000 ***** válasza:
38%

A volt feleségemnek még mindíg nincs hapsija, ráadásul haza is költözött a saját lakásából. A rokona az ügyvédem, tőle tudom.

14 éve váltunk el.

Magának való csendes nő, sehova nem jár, nem keres pasit.

Én voltam neki az első igaz szerelme, és komoly kapcsolata.

2018. aug. 2. 06:19
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

ha ez a hazassagom is bedoglene, befejeznem a pasizast, elnenk ketten a fiammal. nem ereznem az anyasagba menekulesnek, egyszeruen levennem a napirendrol a ferfiakat.

37N

2018. aug. 2. 06:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen nőt ismerek. Ő nyíltan megmondja, hogy minden kapcsolata xar volt, mindben boldogtalan volt. Egyedül, csak a gyerekkel, sokkal boldogabb az élete.
2018. aug. 2. 07:27
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
És te mit gondolsz miért nem tudsz?
2018. aug. 2. 08:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Egyenlőre még válófélben vagyok.Eléggé elhúzódik.

Még túl nagy a fájdalom.

Sajnos egy olyan kapcsolatban ültem túl sokáig,,aniben sérült az önbizalmam.

2018. aug. 2. 09:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Szinte mindenben magát tartotta elsőnek.Egy alártndelt áldozat-elkövető kapcsolat,amiből a gyengeségem miatt nem tudtam kiszállni.
2018. aug. 2. 09:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Most még úgy érzem,nem fogok kelleni senkinek.Nagyot sérültem.Állítólag jó nő vagyok de hiába.Ezt újra el kell hinnem magamról.
2018. aug. 2. 09:42
 9/14 A kérdező kommentje:

Egyenlőre félek,hogy depresszióba ragadok.

K.....va nehéz lesz ebből felállni.

2018. aug. 2. 09:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem voltam tökéletes de a végén a legnehezebb az volt,hogy miutan megegyeztunk,hogy nem megy ,ő eljárt az új nőjéhez no meg haza is járt
2018. aug. 2. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!