Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van köztetek olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki nem tudott a válása után párt találni?

Figyelt kérdés

Leírnátok az okot,hogy miért nem tudtatok nyitni a világra?

Mi az amit mindenkèpp máshogy

csinálnátok a váláskrízis után?

2018. aug. 2. 03:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na hát akkor fel állni ,megrázni magad.Nem sajnáltatni.
2018. aug. 2. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana elmenni egy pszichológushoz, aki segíthetne kicsit rendbe szedni az énképedet.

Veszélyes a berögzül énkép, mert a test idomul hozzá egy idő után.

Én a válás után szex kapcsolatba mentem bele, mert nem hittem el, hogy többre is kellenék, no meg az hiányzott a legjobban. Aztán rájöttem, hogy szexre baromi sok pasinak kellenék, de azt hiszed, ez emelte az önbizalmamat? Francokat. Sőt. Semmit nem változtattam az étrendemen, de feljött rám 10 kiló, csak úgy. Mintha a testem azt üzente volna, nem kellesz te senkinek, nem emlékszel? Úgyhogy most már szex kapcsolatom sincs. A túlsúly szépen rám ragadt, az istennek nem bírom leadni, közben depis is lettem. Ez az állandó belső mantra: nem fogok kelleni senkinek....ezt kéne kiirtani a fejemből, most ezen dolgozom mert addig minden diéta hiába való. Amíg nem hiszed el, hogy képes, alkalmas vagy másra, nehezen fog más, jó dolog történni veled, ez ilyen önbeteljesítő jóslat. Dolgozni kell rajta, én is ezt teszem. Már odáig eljutottam, hogy egyáltalán merek ismerkedni, és nem adom fel, előbb utóbb rendbe szedem magam.

2018. aug. 2. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Másfél éve váltam el, de nem is hiányzik egy pasi. Nem bízom bennük. Elintézte az ex :(
2018. aug. 2. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Hány gyerek van? Attól is függ kellesz-e valakinek gyerekkel.
2018. aug. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!