Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van köztetek olyan, aki szó szerint rosszul van, ha lát egy szerelmes párt?
Annyira nem vagyok rosszul, csak tudom, hogy ezt azért csinálják ott, hogy megmutassák a többi embernek hogy ők milyen idilli pár, és milyen jó nekik.
Ez még a facebook előtti világ maradványa. De el fog tűnni pár évtized múlva, és csak a facebookon látod majd a közben magukról készített szelfiket.
Nyáladzást alapból nem bírom, nem tetszik, csinálják a 4 fal között kettesben (vagy mit bánom én hogyan), azt csá. De ha azonos neműeket látok szerelmeskedni nyilvánosan, attól végleg felfordul a gyomrom, öklendezni kezdek. Nagyon undorító :(
Amit te írsz, az más. Nekem úgy tűnik, hogy magadtól leszel rosszul, hogy milyen egy balfas.z vagy, hogy nem akarsz tenni magadért semmit, mert egyszerűbb gyakorin nyafogni minden nap... ebből nem lesz előrelépés.
Vagy ki tudja... Nem is lenne probléma, hogy nyafizol meg nem teszel semmit, mert kit érdekel tényleg, kényelmes lehet a helyzeted és amúgy boldog is lehetnél még így is, tudod...
CSAK! Míg nekem nincs szükségem előrelépésre, elfogadom, hogy öklendezem, addig neked úgy tűnik (szövegedből ítélve) nagyon is lenne. És így lesz a problémád nagy baj... DE! Neked kell megoldanod, szóval tanulj! Önismeret-önfejlesztés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!