Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Van köztetek olyan, aki szó szerint rosszul van, ha lát egy szerelmes párt?

Figyelt kérdés
Különösképpen akkor, ha a csaj nem is néz ki rosszul és tisztában vagy vele, hogy neked talán sosem lesz ilyen szerelemben részed. 23 vagyok, szűz és elképesztő irigység illetve lelki fájdalom tölti meg a szívemet, amikor meglátok egy ilyen tipikus álom szerelmespárt, akik fiatalok, szépek és egymást falják a parkban, utcán, rendezvényen stb. Én eközben meg konstatálom magamban, hogy nulla férfiasság van bennem (külsőre) és talán sosem lesz egy olyan barátnőm, akibe halálosan szerelmes leszek és én is úgy falhatom (és dughatom), hogy totál elfeledkezek a külvilágról és csak egymásnak élünk.

2017. ápr. 16. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
figyelj... én 31 vagyok, még egy csajnak sem jöttem be, akik nekem igen, ha látok egy párt az utcán, akik éppen jól érzik magukat, és dögös a csaj ráadásul bizony elszomorodom, hisz nekem már nem lesz részem ilyenben valószínűleg, de utána azért csak átkapcsol az agyam, és megjegyzem magamban, hogy legalább nekik jó :) Tudom, hogy kellemetlen érzés, de nem szabad engedni a depressziónak, hanem feljebb kell lépni egy szintet, és perspektívát váltani.
2017. ápr. 17. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig rosszul vagyok egy pár láttán, vagy akár egy filmbeli szerelmi jelenet láttán is. 20 éves vagyok, nem volt még senkim, nem is lesz, mert nem vagyok eléggé menő csávó, így a csajok úgy is le fognak koptatni, ennek következtében szűzen fogok megdögleni és még csak csókolózni se fogok soha.
2017. máj. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!