Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni, de nem látom a kiutat, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A férjemmel már nem szeretjük egymást, én egyszer már meg is mondtam neki, de mintha nem emlékezne rá. Tudom, hogy ő sem szeret, de nem vallaná be sosem. Van két gyerekünk, egy hitellel terhelt ház. Rohadt nagyokat tudunk időnként veszekedni, fajult már tettlegességig is, és szerinte rendben van, ha én lökök rajta egyet akkor ő is. Szerintem nem, mert férfi és mások az erőviszonyok. Nem akarom, hogy a gyerekek állandó veszekedesben nőjenek fel, de ha szóba kerül a válás akkor fenyeget egyből, hogy a gyerekek vele maradnak, úgysem tudnék hova menni velük stb. Olyan rohadt kilátástalannak érzek az életem, nem tudom mit tegyek. Már végső elkeseredesemben írok ide....2019. dec. 30. 09:24
21/26 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek nálam lenne a legjobb helye, én apolom őket, ha betegek, én kelek hozzájuk éjjel, én törlöm a kakis fenekuket, ő csak akkor ha épp olyan kedve van. Na ha így nála maradnának, akkor is csak akkor pelenkazna ha kedve van??? Na nem.
2019. dec. 30. 17:20
22/26 anonim válasza:
" tiszta vagyok, szőrtelenítek, nem rohad a fogam, normálisan öltözködöm, nem hiztam el... " - Kérdező, még véletlenül sem ilyen külsőségekre gondoltam, hanem az "én már anyucika vagyok, nekem már a babák az elsők"-effektre. Megmondom őszintén, azt pont le...rom, ha egy nő a terhessége alatt felszed pár kilót, vagy elromlik 1-2 foga... az a dologgal jár. De ha vésővel se lehet lerobbantani a babaülepről, meg megszűnik más témája lenni mint a gyerekek, nos az kimondottan hervasztó dolog.
A másik, hogy bizony, a kétt szülő egyenjogú és egyenértékű... még akkor is, ha egyes nők minden másban pártolnák az egyenjogúságot, de az "anyai előjogaikat" bőszen védenék.
23/26 anonim válasza:
Biztos van valaki akit kikosaraztál pár éve aki összejönne veled.
24/26 anonim válasza:
azt nem a peres fél dönti el, kinél lesz a gyerek. Amúgy is 90%-ban az anyánál. Ne félj, az egész életed a tét.
25/26 anonim válasza:
"Amúgy is 90%-ban az anyánál." Khmmm... Ott kezdődik, hogy az apa egyáltalán akarja-e, hogy nála legyen. Ha akarja, és eszerint cselekszik, fellebbez ha kell, akármi, akkor 40:60 körül van az arány. Persze, ha beleszámoljuk azt is, ahol az apa nem is akarja, akkor csakugyan 90% körüli.
26/26 anonim válasza:
Ha úgy érzed elég volt és válni szeretnél hát lépj senki nem ismeri a házasságodat csak ti tudjátok mi történt köztetek.Nehéz lesz én is váltam 2 kisgyerekkel ovi bölcsi munka de talpra álltam és egy percig nem bántam meg azóta sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!