Nem akarok meghalni de nem látok kiutat, mit tehetnék?
Hát pedig más kiutat nem látok a dologból, minthogy valahogyan pénzt keresel és jó messzire elköltözöl otthonról. Új hely, új emberek. Biztosan jót tenne.
Mindenesetre ott nem maradhatsz ahol most vagy.
mi a betegséged?
mert lehet h valami munkát csak tudnál kapni ha más nem irodait.
Szerintem ha öngyilkos leszel az egyik fővárosi hídról tedd meg azt ígérem én ott leszek és megmentelek, ne legyél már ilyen.. próbáld meg összeszedni magad :) azért vannak az életnek szép oldalai és hidd el később még lehet jobb is, nem minden ember rossz ( pl. én kifejezetten jó ember vagyok ;) ) Drukkolok hogy minden jóra forduljon cserébe te tedd meg azt hogy nem hagyod el magad és küzdesz. Sokáig szeretnék drukkolni, ne vedd ezt el tőlem.
Sok szerencsét! 20/F
Semmiféleképp ne add fel!
Gondolj bele,van akinek még ennél is lehet rosszabb,bár a te helyzeted sem könnyű!
Próbálj meg barátokat szerezni,foglald le magad olyan dolgokkal,amik jó kedvet okoznak.Ha odáig tudsz jutni,mindenképp költözz el.Vhogyan biztos megoldható!
Ne csinálj hülyeséget...egy életed van és ezt nem szabad eldobni magadtól!
Vigyázz magadra,próbáld meg jobban érezni magad!
én is lehetnék öngyi, munkanélküliek vagyunk a párommal, semmi kiút, max ha lenne valami munka,de Magyarországon semmi lehetőség jelenleg... külföld még ugyse, mindenhova kellene kezdő tőke... hitel van a nyakunkon, lakás, autó... mégsem adjuk fel...illetve mindig találok valami kapaszkodót... olvasok, takarítok, tanulok...
kezdj el valamit tanulni, ami érdekel! és fel a fejjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!