Teljesen kiábrándultam az életből. És nem szeretnék élni. Pedig nagyon akarok, de nem látom már a kiutat. Mit tegyek?
Hosszú a történetem. Annyi, hogy sorozatos csalódások és rossz döntések.
Érettségi (2015) után kihagytam évet egyetem előtt. Nem tudtam mi akarok lenni, mit akarok tanulni.. holott ragaszkodom az egyetemhez. Ezek után, amiket meg túléltem meg pláne már.
Ebben a pár évben sorozatos szívások voltak az életemben és munkanélküliség... Szóval nem jött össze a pénzkereset (vidéki vagyok)
Tavalyi évem pedig masszív munkanélküliség volt + lett egy balesetem, ami még jobban traccsra tett lelkileg.. bár az a reménytelenség miatt következett be. (altatóval aludtam és elájultam egyszer este, felszakadt egy picit az arcom).
Közben ősszel meg elmentem egyetemre (levelező). Nagyon készültem meg akartam, csak beleválasztottam a szakba, szóval csalódás volt teljesen és padlóra kerültem..... mindent annak rendeltem alá, hogy egyetem és csuklóból elbasztam. Ezért nem hibáztatok senkit, mert ezt én követtem el. De a munkanélküliség, a kilátástalanság nem az én hibám. Itt egyszerűen tényleg nincsen munka.
Karácsony óta meg a poklot járom... kaptam egy idegösszeomlás szerű valamit, azóta csak jobban padlón vagyok és folyamatosan pánikolok, meg ráng az ideg és teljesen sötéten látom a világot....
+ itt az újabb felvételi amihez ismét nag reményeket fűzök, csak egyszerűen már ott vagyok, hogy be se akarom adni a jelentkezésemet, mert nincsen semmi elképzelésem. Pedig nekem az egyetem, meg az egyetemi élet lenne az egyetlen mentőövem ebből.
Meg már nincsen senkim. Pár barátom van, meg lett új munkahelyem pár napja, de egy nagy szar és utálom. Dehát kell a pénz... de mire..
Meg akarok dögleni, csak nem így, hogy nem is éltem. :D
Minek neked az egyetem? Leendő meló miatt, amit utálsz majd?
Dolizz valami munkát s találj utána egy kellemes elfoglaltságot-hobbit-csajt-családot alapíts...élj lényegében s gyűjts élményeket, ez az élet lényege...egyetem, az nem megy, fogadd el, lépj tovább.
A diplomásoknak, inkább büdös a munka meg alkalmatlanok sokszor rá..., de a nagy lóvét azt elvárják, mert "tanultak"...szendvicset nem tud némelyik elkészíteni.
Minden könnyű lesz, ha úgy állunk hozzá s teszük, amit kel rinya helyett.
Aki dolgozni akar az nem válogat.A meló az meló, valamennyit fizetnek s közben lehet lesni mást, de a sz@rógalambos totyorgással tényleg nem lehet találni semmit a királylányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!