Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El akarok válni, de nem látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok válni, de nem látom a kiutat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A férjemmel már nem szeretjük egymást, én egyszer már meg is mondtam neki, de mintha nem emlékezne rá. Tudom, hogy ő sem szeret, de nem vallaná be sosem. Van két gyerekünk, egy hitellel terhelt ház. Rohadt nagyokat tudunk időnként veszekedni, fajult már tettlegességig is, és szerinte rendben van, ha én lökök rajta egyet akkor ő is. Szerintem nem, mert férfi és mások az erőviszonyok. Nem akarom, hogy a gyerekek állandó veszekedesben nőjenek fel, de ha szóba kerül a válás akkor fenyeget egyből, hogy a gyerekek vele maradnak, úgysem tudnék hova menni velük stb. Olyan rohadt kilátástalannak érzek az életem, nem tudom mit tegyek. Már végső elkeseredesemben írok ide....
2019. dec. 30. 09:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Kedves 6!

Van munkám, de még itthon vagyok a gyerekekkel, nem a sült galambra várok.

Nem mondtam, hogy nekem jogom van őt bántani vagy lökdösni, de ha agresszívan jön felém és én ijedtemben ellököm szerintem az önvédelem.

És... P.na? Most komolyan?? Te meg egy nagy farok lehetsz.

2019. dec. 30. 12:28
 12/26 A kérdező kommentje:

Többieknek válaszolva:

Biztos tudnék hova menni, ha más nem albérlet, visszamennek dolgozni hamarabb, hogy legyen keresetem, szóval az elképzelés megvan, de úgy érzem ez csak ábránd, nem tudom vagy nem merem megtenni az első lépést.

Én próbáltam többször is megbeszélni, hogy menjünk el terápiára vagy mediatorhoz mert annyira nem tudunk közös nevezőre jutni, de abszolút elutasítja, mondván nem hisz benne. Annyi mindent próbáltam már tenni, hogy mentsen ezt a kapcsolatot, de nem megy. Egyedül úgy érzem kevés vagyok hozzá, O szerinte meg minden szép és jó, én vagyok örökké elégedetlen.

2019. dec. 30. 12:31
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát akkor maradsz a rossz házasságban , ha nem lépsz . Azt nem írtad hogy miért van veszekedés.
2019. dec. 30. 12:50
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Kezdjük az alapoknál...

Miből gondolod, hogy nem szeret? Fejtsd ki bővebben!

2019. dec. 30. 13:04
 15/26 anonim ***** válasza:
27%

Én kicsit sötétebben látom a jövőd,mint a többiek.

Ha lelépsz,nem oldódnak meg a problémáid,csak más jellegüek lesznek. Mindenhol egyedül leszel! Elmész melózni, (nem tudom mennyit keresnél,nem tudom mi a foglalkozásod) hajtanod kell mint egy állat,hogy eltartsd magad,és a gyerekeket. Ha beteg a gyerek,egy érvágás. Táppénz megcsapja a fizud,+gyógyszer.De melóznod kell,mert a főbérlő várja a pénzét. Nem tudom milyen a családi háttered,(szülők,testvér stb.) de vannak olyan dolgok,amikor ketté kell szakadnod,kire hagyod a gyerekeket? Gyerektartásra ne számíts pozitívan előre. Férjed úgy meg tud szivatni ha akar,hogy havi 30ezret kapsz. Mellette lehetősége van,még jelentgetni a gyámhatóságnak ha szerinte nem jól neveled a gyerekeket.(+egy gond a nyakadba)

Uj társra kevés esélyed van,nincs szabadidőd,eggyik hónapról a másikra élsz,meg valljuk be őszintén ki akarja más gyerekét nevelni.

És ez csak a jéghegy csúcsa.

Akik itt hozzászólnak,az az érzésem valami médiából informálódtak a "happy elvált vagyok" cikkekből. Persze tisztelet a kivételnek.

Én minden szempontból a pszihológus,párterápiát ajánlom. Mindenkinek jobb. Jobb neked,jobb a gyerekeknek,jobb a férjednek. Elvált szülők gyerekei szinte mind lelki nyomorékok. Egy szülő nem tudja felállítani a szükséges "családi modellt"

Mindezt mondom úgy,hogy elvált szülő gyermeke vagyok,és már én is elváltam.

(Ha gondolod irj priv.)

2019. dec. 30. 13:26
 16/26 A kérdező kommentje:
B.szatlan nők??? Jézusom, milyen buta paraszt lehetsz te!!?? De van szex képzeld el, annak ellenére hogy nekem nem nagy élvezet olyannal szexelni akit nem szeretek.
2019. dec. 30. 13:44
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem szereted hogy házasodtál össze ?
2019. dec. 30. 16:04
 18/26 anonim ***** válasza:
10%
Gondolom gazdag anyuci fiára rámentél és most már nincs haszon amit nyújtani tudsz ezért már menekülnél.
2019. dec. 30. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
32%

"Rohadt nagyokat tudunk időnként veszekedni, fajult már tettlegességig is, és szerinte rendben van, ha én lökök rajta egyet akkor ő is. Szerintem nem, mert férfi és mások az erőviszonyok." - te el vagy tévedve Kérdező, a lökdösődés pont ugyanannyira NINCS RENDBEN, és ha te kezdted, akkor ő hívatkozhat jogos (ön)védelemre.

Ha el akarsz válni, akkor válj el, aztán ennyi, természetes, hogy a rossz házasságban maradásnak is, meg a válásnak is vannak negatívumai, számosak. Döntsd el, hogy számodra melyik a kisebbik rossz.

" de ha szóba kerül a válás akkor fenyeget egyből, hogy a gyerekek vele maradnak" - és ez miért fenyegetés, pont ugyanolyan szülő, mint te, ugyanolyan jogokkal. Örülj, hogy eszerint vállalná, neked meg módod lenne újra felépíteni az életedet.

(egyébként ezek a "lejár a gyes, aztán válunk" szituk többnyire arról szólnak, hogy az anyukának a gyerekek lettek mindenei, és elfelejtett megmaradni nőnek)

2019. dec. 30. 17:09
 20/26 A kérdező kommentje:

Nagyon el vagytok tévedve... Jól élünk, de nem gazdag a család egyáltalán. Gondolod akkor lenne hitelünk a házon??

Én nem felejtettem el megmaradni nőnek, tiszta vagyok, szőrtelenítek, nem rohad a fogam, normálisan öltözködöm, nem hiztam el... De egy darab húsnak érzem magam, akivel csak akkor kedves a férje, ha szexelni akar.

2019. dec. 30. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!